Fantastik Dörtlü Filmi Marvel Evrenin’de Yeniden Geliyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Fantastik Dörtlü Filmi Marvel Evrenin’de Yeniden Geliyor

Fantastik Dörtlü Filmi Marvel Evrenin’de Yeniden Geliyor

Merhaba Teknoloji Haberleri ailesi , bugün sizlere Fantastik Dörtlü Filmi Marvel Evrenin’de Yeniden Geliyor hakkında bilgiler vereceğiz.

Fantastik Dörtlü, Disney’in 20th Century Fox’u satın almasının ardından Marvel Studios için yeni bir film ve yeni bir tutkulu hikaye anlamlarına geliyor. Son zamanlarda, aktör John Krasinski’nin Marvel Evreni‘nde Bay Fantastik’i oynamaya devam ettiği ve internetin aklını kaybettiği haberi geldi. Marvel’in süper kahramanları bizlere en iyi şekilde sunduğuna şüphe yok. Bu güzel sunumu sayesinde sinema ve çizgi roman takipçilerinin hayatına onlarca karakter ve hikaye kazandırmasıyla birlikte geçmişte kalan bazı kahramanlar da gün yüzüne çıkıyor.

Süper kahramanların roman olduğu günlerde, Fantastik Dörtlü’nün başlangıç ​​hikayesi eğlenceliydi, ancak bugünün standartlarına göre, eski bir hikayeden ibaret. Yeni bir Fantastik Dörtlü filmin aynı eski hikayeyi canlandırması gerekiyorsa, birkaç dakika içinde baştan hatırlamakta fayda var. Şahsen, ekibin Spider-Man ile yapılanlar gibi başka bir filmle tanıtılmasını tercih ederim ve ardından film Spider-Man: Homecoming‘e benzer şeylerin benzer formatına giriyor. Kökenlerine dayanan bir hikaye dışında her şey iyidir!

Fantastik Dörtlü yeni karakterler
Fantastik Dörtlü yeni karakterler

Doctor Doom Büyük Bir MCU Filmi İçin Yaşamalı

Doctor Doom, şüphesiz Marvel’in en büyük kötü adamlarından biridir. Bu şüphe onu Fantastik Dörtlü için en büyük kötü yapıyor, ancak bence serinin büyük kötü adamla bu kadar erken tanışma yapmaması en iyisi olacaktır. Ona bir ya da iki anma / bir sahne verin, ancak onu henüz hemen ortaya çıkmasına gerek olmayan bir konuma getirin. Basitçe söylemek gerekirse, Doctor Doom kullanılamayacak kadar çok yönlü bir kötü adamdır ve tek bir film için bir kenara bırakılır. Yeni nesil Marvel kötüleri için Loki rolünü oynayabilir ve MCU’yu Latveria ile gerçekten açabilir.

Doom
Dr. Doom

Çekirdek ekibin tuhaf olması gerekmiyor, ancak Puppet Master gibi biriyle karşı karşıya kalırlarsa veya Negative Zone’da Annihilus ile savaşırlarsa, işler tuhaflaşacak. Bu, Fantastik Dörtlü’nün içine girebileceği türden bir eğlence ve sahip olması gereken eğlence türüdür. Gerçek şu ki, bu kahramanlar Marvel mitosundaki en güçlü, en kurnaz ya da en komik değiller, bu yüzden insanların ilgisini çekmek için bazı hilelere ihtiyaçları var. Garipleşmek!

Sue ve Reed’in Filmin Merkezinde Olmadığı Bir Hikayeyi Sunmak

Richards’lar, Marvel’in en güçlü çiftlerinden biridir, ancak esnek bir adam ile görünmez bir kadın arasındaki güçlü bir evlilik, bu ekibin gerçekten öne çıkan kısmı değil. Ölüme meydan okuyan ve bazen de pervasız olan Johnny Storm ve esasen Marvel evreninin Fil Adamı olan Ben Grimm var. Bu ikisi, bir hikayenin takip ettiği kişi olmalıdır.

F4 Sue & Reed
F4 Sue & Reed

Aslında, Marvel evreninde Ben Grimm‘in garip bir şekilde radikal bir şekilde değiştiği ve insanlıktan o kadar kopuk olduğu ve takma adı Thing’e dönüştüğü hikayesinden daha güçlü birkaç şey olduğunu düşünüyorum. Böyle bir masal için korkunç bir üzüntü var ve Marvel’ın bu izolasyonu keşfedebileceği ve bunun hakkında gerçekten güçlü bir hikaye anlatabileceği bir çağda olduğumuza inanıyorum.

MCU yavaş ama kesinlikle daha kozmik olacak ve o zaman geldiğinde Fantastik Dörtlü aksiyona girmek için mükemmel adaylar olacak. Muhtemelen Kaptan Marvel gibilere çok yardımcı olmayacaklar, ancak herkesin her zaman bir topluluk macerasında oynayacak bir rolü vardır. Artı, Reed Richards bir dahi ve elinizde bir tane bulundurmanın kötü bir şey olmadığı bir durum asla yoktur. Anahtar, bu adamlar için tatlı bir yer bulmaktır, yani gereksiz hissetmeden maceralara katkıda bulunmaları için etkili yollar.

Ayrıca Peyton Reed’in yönetmesi beklenen yeni Fantastik Dörtlü filminin en erken 2023’te vizyona girmesi bekleniyor.

Please write your comments

deneme bonusu