Samsung Galaxy Note 20 FE modeli de gelebilir! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy Note 20 FE modeli de gelebilir!

Samsung Galaxy Note 20 FE modeli de gelebilir!

Geçtiğimiz zamanlarda satışına başlanan Samsung Galaxy S20 FE modeli, oldukça gündem olmuştu. Ancak bugün ise Samsung Galaxy Note 20 FE modelinin gelecek olması hakkında bazı gündemler oluşmaya başladı. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere Samsung Galaxy Note 20 FE modelinin gelme ihtimali ile ilgili bilgi vereceğiz.

Samsung Galaxy S20 FE modeli yurt dışında oldukça popüler oldu. Bununla birlikte de bir de Samsung Galaxy Note 20 FE modelinin gelebileceği ihtimali doğdu. Her ne kadar bu modelin geleceği kesin olarak duyurulmasa da Samsung’un resmi internet sitesinde Galaxy Note 20 FE şeklinde bir detay gözlerden kaçmıyor. Muhtemelen yakın bir zamanda Samsung Galaxy Note 20 FE modeli ile ilgili bir duyuru yapılabilir.

Peki Samsung Galaxy S20 FE özellikleri neler?

Samsung Galaxy S20 FE sonunda ülkemize geliyor!

Modelin ekran tarafında 6.5 inç boyutunda 1080×2400 piksel çözünürlüğe sahip FHD+ Super AMOLED bir ekran bizi karşılıyor. Ayrıca 120 Hz yenileme hızıyla gelen ekran HDR10+ ve always on display gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Ekranı koruma görevi üstlenen camın ise Corning Gorilla Glass 3 olduğu açıklandı. Bir de cihazın ekranı 30 dakika boyunca su geçirmiyor.

Samsung Galaxy S20 FE gücünü, Exynos 990 işlemci ve 6 GB / 8 GB RAM’den alacak. Depolama alanında ise 128 GB ve 256 GB seçenekleri de var. 25W hızlı şarj destekleyen cihazın 4.500 mAh bataryası ve kablosuz şarj özelliği de var.

Cihazın arkasında 12 Megapiksel ana kamera, 8 megapiksel telefoto kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Selfie kamerası ise 32 megapiksel değerini taşıyor.

Please write your comments

deneme bonusu