Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Merhaba Teknoloji Haberleri sevenler, Snapchat silinen fotoğrafları geri getirme sayesinde, ilk kullandığınız andan itibaren olan tüm fotoğraflarınıza erişim sağlayabileceksiniz. Bu uygulamayı özellikle de ilk çıktığı zaman herkes indirip kullanmıştır. Fakat sonrasında yer kaplaması nedeniyle silmiştir. Eğer bu şekilde bir dönüşüm söz konusu ise o resimlerinize artık ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı bu aşamada yeniden indirmeniz gerekecektir. Sonrasında ise direkt olarak birkaç ayar sayesinde ilk fotoğraflarınıza kadar erişebileceksiniz. Uygulama daha çok resim paylaşma amacıyla değil, tamamen filtreleri kullanmak amacıyla daha çok ilgi görüyor. Bu yüzden telefonda duruyor olması, aslında fotoğraf çekmek içinde oldukça avantajlı olacaktır.

Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme
Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Snapchat Uygulaması

Kullanımı oldukça kolay olan ve son zamanlarda herkesin çok fazla iç içe olduğu bir uygulamadır. İçerisinde farklı olarak birçok filtre bulunmaktadır. Bu filtreler kimi zaman bir hayvan filtresi kimi zamanda ise bir başka canlının yüzü olmaktadır. Aynı zamanda burada birçok farklı güzellik filtresi de bulunur. İnsanlar tamamen bu yüzden uygulamayı telefonlarından silmeden kullanılır. Burada çekilen resimler, daha sonra farklı platformlarda paylaşılır. Aynı zamanda rehberinizdeki kişileri de bu uygulama sayesinde, burada bulabilirsiniz. Bu da Snapchat uygulamasındaki arkadaş ağınızı genişletmenizi sağlayacaktır. Uygulamayı kısaca bu şekilde kullanabilirsiniz. Farklı hikayeler paylaşabilir ve kaç saniye ekranda görüneceğine de kendiniz karar verebilirsiniz.

Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Snapchat uygulaması içerisinde, eğer uygulamayı silmişseniz, sonrasında bazı fotoğraflarınıza kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Özellikle de bu fotoğrafları kaydetmişseniz, bu işlem çok daha kolay olacaktır. Uygulamayı tekrar yükledikten sonra, fotoğraf çekme kısmından bir önceki resimlerinize ulaşım sağlayabilirsiniz. Fakat bu işlem, yüzde yüz oranında bir sonuç vermeyecektir. Her ne kadar bazı yan uygulamalar bulunsa bile, bu Snapchat için pek de sağlıklı değildir. Yine de Snapchat ile ilgili hileler için paylaştığımız videoya bakabilirsiniz.

Please write your comments

deneme bonusu