Instagram Takip Etmeyenleri Bırakma ve Bulma - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Instagram Takip Etmeyenleri Bırakma ve Bulma

Instagram Takip Etmeyenleri Bırakma ve Bulma

Merhaba Teknoloji Haberleri sevenler, Instagram takip etmeyenleri bırakma ve bulma sayesinde sizi kimin takipten çıktığını kolaylıkla görebileceksiniz. Instagram’a girdiğiniz zaman, takipçi ya da takip edilenler kısmında azalma görebilirsiniz. Aslında bunu öğrenmenin çok kolay bir yolu karşınıza çıkacaktır. Fakat bilmiyorsanız bile, sizler şu anda bu konudan söz edeceğiz.

Takipçi sayınızda düşmenin olması, aslında herhangi bir nedenden dolayı kaynaklanmayacaktır. Bunun için birkaç sebep bulunabilir. Ya birisi sizi takipten çıkartmıştır ya birisi sizi engellemiştir ya da birisi tamamen kendi profilini kapatmıştır. Bunlar takipçi sayınızın değişmesine neden olan başlıca faktörlerden olacaktır. Peki kimin sizi takipten çıktığını görmek ister misiniz. O halde yazının devamını okumalısınız.

Instagram Takip Etmeyenleri Bırakma ve Bulma
Instagram Takip Etmeyenleri Bırakma ve Bulma

Instagram’da Takip Etmeyenleri Bulma

Takipçi sayınız fazla ise, elbette arkadaşlarınızın arasında hangisinin sizi takipten çıktığını göremeyeceksiniz. Fakat az ise, bulma ihtimali çok daha yüksek olacaktır. Bu durumda bazı programlar sayesinde, kolaylıkla sizi takipten çıkan kişiyi bulabileceksiniz. Bu anlamda Instagram algoritması bir bakıma kolay işleyecektir. Bunun için iki farklı işletim sistemi için iki farklı uygulama bulunmaktadır. Fakat bu uygulamaları kullanırken yine de dikkat etmeniz gerekecektir. Instagram’ın kendisi bu uygulamaları geliştirmedi için, bazı güvenlik açıkları ortaya çıkabilir.

  • iOs için; Twitly for Instagram & Twitter veya Instagram için Followers+ uygulamasını indirerek kolayca kullanabilirsiniz. Bu uygulamayı link üzerinden tıklayarak kolaylıkla indirebilirsiniz. Kendi hesabınıza giriş yapabilir ve sonrasında “Takibi Bırakanlar/Lost Followers” seçeneğinden kimin takipten çıktığını görebilirsiniz.
  • Android için; FollowMeter – Unfollowers Analytics for Instagram uygulamasını indirerek kullanabileceksiniz. Hesabınızı bu uygulamada açacaksınız, sonrasında ise “Unfollowers” kısmından sizi en som kim takipten çıkmış buradan kolayca görebileceksiniz.

Takipten çıkanları bu iki uygulama üzerinden bularak, direkt Instagram hesabınıza geçip sizde takipten çıkabilirsiniz.

 

Please write your comments

deneme bonusu