Bitcoin yeni rekora doğru koşuyor! Hedef 35 bin dolar - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Bitcoin yeni rekora doğru koşuyor! Hedef 35 bin dolar

Bitcoin yeni rekora doğru koşuyor! Hedef 35 bin dolar

Merhaba değerli Tekno bilim adamı takipçileri,

İlk kripto para olan Bitcoin, sadece ilk olmasıyla değil, en değerli kripto para olmasıyla da bir hayli ünlü. Bu ay içerisinde rekor olarak belirlenen 20 bin dolar seviyesini geride bırakıp 30.000 dolar seviyesine çıktı. Bununla da yetinmeyip 35 bin dolar rekoruna doğru yol alıyor.

Her geçen saniye daha da yükselen Bitcoin, bu yazıyı yazdığımız sırada 240.408,16 Türk Lirası değerine ulaştı. Bu kripto parayı yaklaşık 8 bin dolarken alanlar şu anda resmen bayram ediyor diyebiliriz. Son rekor 30 bin dolar olurken acaba daha büyük rekorlar kırılabilir mi? Diye düşünüyor insan. Sizce daha büyük rekorlar kırılabilir mi bitcoin tarafında?

Bitcoin Nedir?

bitcoin-nedir
bitcoin-nedir

Kripto para olarak da bilinen Bitcoin, bir sanal para birimidir. Bu sanal para biriminin gelecek dönemlerde aslında tamamen para birimi olarak kullanılacağı öngörülmektedir. Uluslararası olarak kullanılabilen bir para birimi olması aslında birçok yönden avantajlı olacaktır.

Tabi bu kripto para birimine yatırım yapılırken kişilerin tüm detaylara ve piyasalara hâkim olması gerekir. Bilinçli olarak yapılacak olan yatırım işlemleri ile ancak kar elde edilmesi mümkündür. Bu sanal para birimi ile oldukça önemli paralar kazanan insanlar vardır. Tabi aynı oranda zarar eden kişilerde vardır.

 

Please write your comments

deneme bonusu