Harry Potter Hogwarts Legacy Oyunu 2022 Yılına Ertelendi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Harry Potter Hogwarts Legacy Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

Harry Potter Hogwarts Legacy Oyunu 2022 Yılına Ertelendi

Merhaba Teknoloji Haberleri ailesi , bugün sizlere Harry Potter Hogwarts Legacy Oyunu 2022 Yılına Ertelendi hakkında bilgiler vereceğiz.

2021 yılı içerisinde piyasaya çıkması beklenen yeni RPG oyunu Hogwarts Legacy, 2022 yılına ertelendi. Şirketin yapımcıları, oyunculara en iyi deneyimi sunabilmek için biraz daha çalışmaları gerektiğini belirtti. 2021 yılında merakla beklenen oyunlar listemizde de yer verdiğimiz RPG oyunu maalesef 2022 yılına ertelenmiş durumda.

Harry Potter evreninde geçecek olan Hogwarts Legacy oyunundan üzücü bir haber geldi ve oyunun ertelendiği açıklandı. Yeni yıla girmemiz ile birlikte bazı önemli yapımlarda erteleme haberleri ile karşılaşmaya başladık. Açıkçası bu yıl daha fazla erteleme olacağını da düşünüyoruz. Hem Cyberpunk 2077 krizi hem de yeni nesil konsolların daha fazla oyuncuya ulaşacak olması bu yıl çıkacak başka oyunlarda da erteleme haberlerini karşımıza çıkarabilir. Nitekim Hogwarts Legacy de bu oyunlardan bir tanesi oldu.

Harry Potter Hogwarts Legacy
Harry Potter Hogwarts Legacy

“Hogwarts Legacy’e Gerekli Olan Zamanı Tanımaya Karar Verdik”

Oyunun ertelenme haberi resmi sosyal medya hesaplarında yapılan bir açıklama ile duyuruldu. Yapılan açıklamada ertelenme nedeni olarak geliştirme aşaması gösterilmiş. Büyü Dünyası’ndaki deneyimi oyunculara mümkün olan en iyi şekilde sunmak için bu kararı aldık ifadesine yer verilmiş. Net bir çıkış dönemi belirtilmese de yeni çıkış tarihi olarak 2022 yılının işaret edildiğini görüyoruz.

Yapılan resmi açıklamada, oyunun yapımcıları şu sözlere yer verdi; “PortKey Games markası altında Hogwarts Legacy’nin duyurulmasına verilen olumlu tepkilerden dolayı dünyanın dört bir yanındaki hayranlara teşekkür ederiz. Tüm oyunseverler ve Büyücü Dünyası için mümkün olan en iyi deneyimi ortaya çıkarmak bizim için çok önemli olduğu için, oyuna gerekli olan zamanı tanımaya karar verdik. Hogwarts Legacy, 2022 yılında piyasaya sürülecek.”

RPG türünde çıkacak olan bu oyun, orjinal kitap serisi ve Fantastik Canavarlar filmlerinin çok gerisinde, 1800’lü yıllarda geçecek. Seri ile ilgili birçok tarihi sırrın ortaya çıkacağı bu oyun, adından da anlaşılacağı üzere büyücülük okulu Hogwarts’da oynanacak. Oyun, PlayStation 5 lansmanında duyurulmuş olsa da aynı zamanda diğer tüm konsol ve PC platformlarında da oynanabilir olacak.

Please write your comments

deneme bonusu