Resident Evil Village’dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geliyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Resident Evil Village’dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geliyor

Resident Evil Village’dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geliyor

Merhaba Teknoloji Haberleri ailesi , bugün sizlere Resident Evil Village’dan İlk Oynanış Videosu ve Yeni Bir Fragman Geliyor hakkında bilgiler vereceğiz.

2021’de oyun severlerle buluşmaya hazırlanan, efsane korku oyunu serisi Resident Evil’in son oyunu Resident Evil Village‘ın ilk oynanış videosu ve yeni bir fragman önümüzdeki hafta yayınlanacak. Capcom‘un merakla beklenen oyunu, şimdiye kadar karşımıza çıkan video ve oyun içi görsellere bakılırsa oldukça ürkütücü görünüyor.

Resident Evil 7 Biohazard’ın devamı olarak gelecek olan oyunda kurt adamlar da dahil olmak üzere pek çok korkunç yaratık, karlarla kaplı ıssız bir köyde oyuncuların karşısına çıkacak ve oyuncular Ethan Winters karakteri ile bu ıssız köyde sağ kalmaya çalışacaklar. Oyuna dair en büyük iddia ise şimdiye kadarki tüm Resident Evil oyunları arasında en ‘korkunç’ oyun olacak olması.

Oyuncular Resident Evil Village’de oyuna dair en yeni gelişmeleri ve haberleri de öğrenme fırsatı bulacak. 21 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek etkinlik yayınını ülkemiz saatiyle 22 Ocak gece 01:00’da başlayacak.

Resident Evil Village, RE Engine oyun motorunu kullanıyor ve hayatta kalma korku deneyimini yeni zirvelere çıkarma sözü veriyor. Resident Evil 7’den birkaç yıl sonra geçecek olan yepyeni bir hikaye vaat ediliyor. Hikaye, Ethan ve eşi Mia’nın yeni bir yerde huzur içerisinde yaşamasıyla başlıyor.

Resident Evil Village‘daki birinci şahıs eylemi, oyuncuların perişan ve paramparça bir Ethan rolünü üstlenmesiyle başlıyor. Ethan, bir zamanlar barışçıl bir köyün başına bela olan gizemli yeni korkulara ortaya çıkarmaya çalışır. Bu korkunç yolculuk boyunca oyuncular, acımasız yeni düşmanlarla karşılaştıkça her nefes alımı için savaşacaklar.

Resident Evil Village, 2021 yılı içerisinde piyasaya sürülüyor ve bugüne kadarki en uzun RE Engine oyunu olmayı vaat ediyor.

Resident Evil Village, PS5, Xbox Series X ve PC için yayınlanacak. Oyunun aynı zamanda PS4 ve Xbox One için de gelebileceği konuşuluyor ancak bu konuda henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

Please write your comments

deneme bonusu