Snapchat Nasıl Kullanılır - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Snapchat Nasıl Kullanılır

Snapchat Nasıl Kullanılır

Merhaba Teknoloji Haberleri sevenler, Snapchat nasıl kullanılır, henüz bilmeyenler ya da adını henüz duymayanlar için güzel bir sorudur. Sizlere bugün sosyal medyanın bir başka ayağı olan Snapchat uygulamasından söz edeceğiz. Şu anda popülerlik konusunda her ne kadar diğer uygulamalar kadar yüksek olmasa da, mobil uygulamalar arasında en çok tercih edilenlerden birisidir.

Snapchat diğer uygulamalardan biraz farklı olarak karşımıza çıkmıştır. Bildiğiniz üzere gerek Instagram gerek Facebook gibi uygulamalar, sadece belirli bir amaç için ortaya çıkmamıştır. Fotoğraf paylaşabilir, yazı paylaşabilir ya da oradan bir satış bile yapabilirsiniz. Snapchat ise ilk olarak sadece anlık resimlerin paylaşılması ve 24 saat sonunda ortadan kaybolması sonucunda çıkmıştır.

Snapchat Nasıl Kullanılır
Snapchat Nasıl Kullanılır07

Snapchat Nedir?

Snapchat’in nasıl kullanıldığı elbette herkes tarafından en çok merak edilen konulardan birisi olacaktır. Özellikle de bu zamana adını duymayanlar için, ne olduğundan kısaca bahsetmek doğru olacaktır. Kullanıcıların hem fotoğraflar çektiği hem de videolarını çektiği bir platform olacaktır.

Burada dilerseniz kendinizi dilerseniz bir manzarayı dilerseniz sadece bir kahveyi bile çekerek paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu hikayeler sadece 1-10 saniye arasında görüntülenmektedir ve üzerilerine dilediğini gibi yazı yazabilir ya da filtre ekleyebilirsiniz.

Snapchat Nasıl Kullanılır?

Öncelikli olarak uygulamayı indirdiğiniz zaman, karşınıza bir ekran çıkacaktır. Burada hem adınızı hem resminizi hem de arkadaş listelerini görebileceksiniz. Tabi ki burada hem de kimleri ekleyebileceğinizi göreceksiniz.

Çektiğiniz bu fotoğrafları direkt olarak da paylaşabilirsiniz. Bunun haricinde sağdan sola kaydırırken de farklı efektler ekleyebilirsiniz. Burada sadece bir fotoğrafı güzelleştirmek için değil, eğlenceli hale getirmek içinde filtreler bulunacaktır.

Sadece herkesle değil, aynı zamanda tek bir arkadaşınıza da buradan resim göndererek sohbet başlatabilirsiniz. Ekranı sola kaydırarak buradaki mesaj paneline erişebilirsiniz. Snapchat bu aşamada güzel fotoğraf filtreleri de sunar. Bunları kaydederek daha sonrada ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

 

Please write your comments

deneme bonusu