Xiaomi Redmi 9T sızdırıldı! Özellikleri neler? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xiaomi Redmi 9T sızdırıldı! Özellikleri neler?

Xiaomi Redmi 9T sızdırıldı! Özellikleri neler?

Merhaba değerli Tekno bilim adamı ailesi,

Eğer hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Xiaomi Firması, Redmi 9 Power modeliyle karşımıza çıktı. Bu modelden sonra da yeni bir Redmi 9T modelinin daha tanıtılmasının planlandığı söylendi. Tanıtılması planlanan Redmi 9T modelinin sızıntıları da bugün ortaya çıktı. Öyle ise bu sızıntılara beraber göz atalım.

Redmi 9T sızdırılan özellikleri ne olacak?

Xiaomi Redmi 9T sızdırıldı! Özellikleri neler?

Zaten beklenildiği üzere bu model, Redmi 9 Power modeliyle aynı altyapıya sahip olacak diye belirtiliyor sızıntılarda. Ayrıca iddialara göre cihazın tanıtım tarihi 8 Ocak olarak belirlenmiş. Redmi 9T gücünü Snapdragon 662 işlemciden alıyor. Bu işlemcide ise 4 tane 2 GHz ve 4 tane 1.8 GHz çekirdek yer alıyor. Bir de işlemcide maalesef ki 5G desteği yok.

Cihazın önünde 6.53 inç Full HD Plus LCD bir ekran bulunacak. Arka tarafında ise dörtlü bir kamera kurulumuyla bizleri karşılayacak. Bu kamera kurulumda da 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor.

6.000 mAh bataryayla bizi karşılayacak olan model, 18W hızlı şarjı da destekliyor. RAM ve depolama kısmındaysa telefonun iki türlü versiyonu bulunuyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı veya 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanından birini seçebileceksiniz.

Please write your comments

deneme bonusu