Instagram 4 kişilik canlı yayın özelliğini duyurdu! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Instagram 4 kişilik canlı yayın özelliğini duyurdu!

Instagram 4 kişilik canlı yayın özelliğini duyurdu!

Merhaba sevgili tekno bilim adamı takipçileri; Instagram, en fazla dört kullanıcıdan oluşan bir grubun birlikte canlı yayın yapmasına olanak tanıyan bir özellik olan Canlı Odaları kullanıma sunuyor. Bu, Instagram’ın bir seferde en fazla iki kullanıcının yayına girmesine izin veren önceki sınırından bir yükseltmedir.

Instagram Canlı Odalar Daha Fazla Canlı İçerik İçin Yol Açıyor

Instagram, blogundaki bir gönderide Canlı Odaların eklendiğini duyurdu. Platform, Canlı Odaların Instagram’a daha fazla canlı içerik türü getireceğini umuyor ve buna podcast’ler, talk şovlar ve daha fazlası da dahil. Instagram’a göre, Canlı Odalar yakında dünyanın her yerinden kullanıcılara sunulacak.

Instagram canlı yayın, 2020’de COVID ile ilgili kilitlenmeler nedeniyle popülaritesini artırdı ve platform bu artıştan yararlandı. Live için alışveriş özellikleri sundu, bazı videoları QVC benzeri alışveriş kanallarına dönüştürdü ve hatta içerik oluşturucuların izleyicilere rozet satmaları için bir yol sundu.

Instagram Canlı Odalar ile bu özelliklerin hiçbiri gerçekten değişmeyecek. İzleyiciler, akışın sunucusundan rozetler satın alabilecek ve ayrıca herhangi bir alışveriş veya bağış toplama özelliği ile etkileşimde bulunabilecek. Instagram, şu anda moderatör kontrollerini ve ses özelliklerini uygulamak için çalıştığını ve önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacağını kaydetti.

canlı yayın
Instagram canlı yayın

Canlı Oda Nasıl Başlatılır?

Bir Canlı Oda oluşturma süreci oldukça basittir. Özelliğin çıkış tarihine hazır olmak istiyorsanız, Instagram’da nasıl Canlı Oda oluşturacağınız aşağıda açıklanmıştır;

  • Instagram’ın en son sürümünü indirin ve uygulamayı açın.
  • Ekranınızda sola kaydırın ve ekranın altında Canlı seçeneğini seçin.
  • Akışınızın başlığını ekleyin ve Odalar simgesini seçin.
  • Oradan, davet ettiğiniz kişilerle veya sizinle canlı yayın yapmak isteyen kişileri tercih edebilirsiniz.
Please write your comments

deneme bonusu