Instagram, Hikayenizin taslaklarını kaydetmenize izin vermeye çalışıyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Instagram, Hikayenizin taslaklarını kaydetmenize izin vermeye çalışıyor

Instagram, Hikayenizin taslaklarını kaydetmenize izin vermeye çalışıyor

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Snapchat hikaye kavramına öncülük ederken, Instagram daha sonra kendi versiyonunu buldu ve aslında Snapchat’i kendi oyununda yenmeyi başardı. Günümüzde her gün 500 milyon kişi Instagram Hikayeleri kullanıyor ve bu sayı sadece artacak şekilde ayarlandı. Instagram, GIF’ler, çıkartmalar, arka plan müziği ve çok daha fazlası dahil olmak üzere hikayelere birçok özellik ekledi. Ama hikayelerle ilgili bir şey şudur: Bir tane oluşturmak ve daha sonra yayınlamak istiyorsanız, aslında tüm hikayeyi düz bir resim olarak kaydeden, bahsedenler, çıkartmalar gibi şeyleri kaybetmenize neden olan “Kaydet” düğmesine dokunmanız gerekir. Şimdi, yine de, Instagram hikayelerine uygun bir taslak oluşturma işlevi geliyor.

Instagram Hikayeleri Taslağa Kaydetme

Bu özellik aslında Twitter’da Instagram’ın başı olan Adam Mosseri tarafından da doğrulandı. Yine de, sızıntı yapan Alessandro Paluzzi, kullanımdaki bu özelliğin birkaç ekran görüntüsünü ele geçirdi ve bunları Twitter’da da paylaştı. Muhtemelen tahmin ettiğiniz kadar basit: Bir hikayeyi bir araya getirip çıkarken, muhtemelen zaten aşina olduğunuz “sil” ve “iptal” düğmelerinin yanında bir “taslağı kaydet” düğmesiyle karşılaşacaksınız. Buna dokunduğunuzda, yaptığınız her şeyi, hikayeler menüsünden istediğiniz zaman açabileceğiniz bir taslaklar klasörüne saklayabilirsiniz. Bu kadar basit.

Instagram
Instagram Hikayeleri

Çoğu insan hikayelerini, günlerinin önemli anları olarak hızlı bas-çek resimlerini paylaşmak veya yayınları paylaşmak için kullanırken, biraz daha karmaşık içerik paylaşımı için bir araç olarak hikayelerin kullanımı önemli ölçüde artmıştır, özellikle de bir iş veya büyük miktarda takipçisi olan biri. Facebook Creator Studio gibi araçlar Instagram gönderilerini destekler ve hem taslak oluşturma hem de zamanlama yerleşik olarak bulunur.

Please write your comments

deneme bonusu