iOS 14.5 Beta 3 yayınlandı: iPhone’a yeni özellikler geldi! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iOS 14.5 Beta 3 yayınlandı: iPhone’a yeni özellikler geldi!

iOS 14.5 Beta 3 yayınlandı: iPhone’a yeni özellikler geldi!

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Apple, iOS 14.5 ve iPadOS 14.5’in üçüncü beta sürümünü tüm dünyadaki iPhone ve iPad kullanıcılarına yayınladı. Bu güncellemeleri almak ve test etmek için Apple’a kayıtlı olmanız gerekir. En son yazılımı indirmek için aşağıda özetlenen adımları izleyin:

  • Wi-Fi ağına bağlanın
  • Kalan pilin% 50 veya daha fazla olduğundan emin olun
  • Ayarları Başlat
  • Genel> Yazılım Güncelleme’ye gidin
  • İOS 14.5 / iPadOS 14.5 beta 3 göründüğünde İndir ve Yükle’ye dokunun

Halka açık olan güncellemenin resmi bir değişiklik günlüğü yoktur. Apple belirsiz bir şekilde bunun performans iyileştirmeleri içeren bir hata düzeltme sürümü olduğunu öne sürüyor. Ancak, hepimiz bu güncellemenin önemli olduğunu biliyoruz ve PS5 Xbox Series X denetleyicileri için destek de dahil olmak üzere tabloya epeyce değişiklik getiriyor.

iOS 14.5
iOS 14.5 Beta 3

Apple’ın en azından Mart ayının ilk yarısında iOS 14.5 ve iPadOS 14.5’i piyasaya sürmesini beklemiyoruz. Apple’ın Mart ayının ortasında yeni bir donanım yayınlayabileceği söylentileri var, bu nedenle şirketin yeni yazılımını yeni donanımla birlikte yayınlaması mantıklı geliyor. Geçmiş deneyimler geçilecek bir şeyse, durum bu olmalı.

iOS 14.5’te Bul’u ilk kez açarken, kullanıcılar uygulamadaki yenilikleri gösteren yeni bir karşılama ekranı görecekler. Bu, aksesuarları izleme desteği, geliştirilmiş bildirimler ve Bul ağını içerir. Kullanıcılar, Öğeler sekmesine dokunarak Bul uygulamasına yeni bir aksesuar ekleyebilir veya kendilerine ait olmayan bulunan bir öğeyi belirleyebilir.

Apple, AirTag’lere ek olarak WWDC 2020’de üçüncü taraf izleme aksesuarlarının iOS 14 ile Find My uygulamasına entegre edilebileceğini duyurdu. Bu, Tile gibi şirketlerin etiketlerini aynı çevrimdışı izleme özelliğine sahip Bul ağıyla çalıştırabileceği anlamına geliyor. Bazı Beats kulaklıkları da Find My uygulamasıyla uyumlu olacaktır.

Please write your comments

deneme bonusu