iPhone 13 çıkış tarihi ne zaman? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iPhone 13 çıkış tarihi ne zaman?

iPhone 13 çıkış tarihi ne zaman?

Merhaba sevgili tekno bilim adamı okuyucuları; ilk iPhone 13 söylentileri, Apple CEO’su Tim Cook’un iPhone 12’yi açıklamasından hemen önce ortaya çıktı. Şu an için iPhone 13 için belirlenmiş bir tarih yok, ancak söylentiler Eylül 2021’de olabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte, dört yeni iPhone 13 telefon, yeni ProMotion 120Hz ekranlar, 10x yakınlaştırmalı yeni dörtlü kamera, yeni A15 yonga seti ile geleceği iddia ediliyor.

Apple’ın daha özgün ve uyumlu bir tasarım yapma çabasıyla bir süredir harici bağlantı noktası olmayan bir iPhone ürettiği söyleniyor. iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinde piyasaya sürülmesinden bu yana, yaklaşan iPhone 13’ün Lightning Connector’ı kaldırması ve iPhone 13 şarj bağlantı noktasının var olmaması ihtimali daha fazla.

iPhone 13 Tasarımı

Bir rapora göre, iPhone 13 tasarımının nihayet daha ince bir çentik sunacağını bildiriyor. Bu, üst hoparlörü hareket ettirerek gerçekleştirilebilir.

iPhone 13
iPhone 13 çıkış tarihi

Apple, iPhone 12’nin Face ID kilit açma sistemini oluşturan halihazırda ayrılmış kızılötesi aydınlatıcısı, sensörü ve nokta projektörünü tek bir modülde birleştirerek bu çentik küçültmeyi başaracak. İki daha az sensör gerektiğinden, iPhone 13’te çok daha dar bir çentik görmeliyiz.

iPhone 13 Ekranı

Apple, dört iPhone 13 modeline sahip olmaya devam ederse, ekranların 5,4 inç, 6,1 inç ve 6,7 inç boyutlarında olmasını bekleyebiliriz. Bir rapora göre, Apple’ın 6.1 inç iPhone 13 Pro ve 6.7 inç iPhone 13 Pro Max için 120 Hz yenileme oranını benimseyeceğini söylüyor. Bu, daha akıcı kaydırmanın yanı sıra gelişmiş oyun ve video oynatmaya izin verecektir.

Please write your comments

deneme bonusu