Samsung Free Now, Galaxy ve Note Cihazlarında Podcast’ler Sunuyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Free Now, Galaxy ve Note Cihazlarında Podcast’ler Sunuyor

Samsung Free Now, Galaxy ve Note Cihazlarında Podcast’ler Sunuyor

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Samsung Free uygulaması, özel bir podcast bölümü ile güncellendi. Daha önce Samsung Daily olarak bilinen Samsung Free, Galaxy S21, S20, S10, Note 20 ve Note 10 serisi cihazlarda mevcuttur. Şirket, One UI 3 / Android 11 güncellemesiyle Samsung Daily’yi Samsung Free ile değiştirdi.

Samsung Free, Podcast Desteği ile Yeni Bir Dinleme Sekmesi Kazanıyor

Samsung Free halihazırda kullanıcılara en son haberleri kontrol etme, anında oyun oynama, video akışı yapma ve daha fazlasını sunuyor. Samsung artık karışıma podcast’ler de ekliyor. Dinle sekmesinden erişilebilen özel bir podcast bölümü var.

Yine de podcast’leri dinlemeye başlamadan önce Samsung hesabınızda oturum açtığınızdan emin olmanız gerekir. Ayrıca, podcast desteğiyle uygulamanın en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olmak için Samsung Ücretsiz uygulamasını Galaxy Store’dan güncellediğinizden emin olun.

Galaxy Cihazlarda Samsung Free’ye Nasıl Erişilir?

Samsung Free’ye, ana ekrandan sağa kaydırarak amiral gemisi Galaxy ve Note cihazlarından erişilebilir. Bu, alt araç çubuğundan Dinle sekmesine giderek podcast bölümüne erişebileceğiniz Samsung Free’yi açacaktır.

Samsung Free ayrıca Galaxy cihaz sahiplerine, canlı olarak izleyebilecekleri favori Samsung TV Plus kanallarına hızlı erişim sağlar. İsteğe bağlı filmler ve şovlar, tümü herhangi bir abonelik olmadan ücretsiz olarak Samsung Free’nin bir parçası olarak mevcuttur.

Samsung Free Now
Samsung Free Now

Samsung Free, Özel Bir Podcast Uygulaması Değildir

Samsung, özel bir podcast uygulaması başlatmadı. Bunun yerine, amiral gemisi Galaxy cihazlarında Samsung Free aracılığıyla podcast’leri dinleme özelliğini ekliyor. Bu deneyim, podcast’leri dinlemek için Pocket Casts veya Google Podcasts gibi bağımsız bir podcast oynatıcı kullanmaktan önemli ölçüde farklıdır.

Please write your comments

deneme bonusu