Yeni sızan görüntülerde OnePlus yeni akıllı telefonun özellikleri ortaya çıkıyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Yeni sızan görüntülerde OnePlus yeni akıllı telefonun özellikleri ortaya çıkıyor

Yeni sızan görüntülerde OnePlus yeni akıllı telefonun özellikleri ortaya çıkıyor

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; Geçen yıl, OnePlus ufkunu amiral gemisi alanının ötesine genişletti ve orta sınıf ve bütçe akıllı telefon segmentlerine adım attı. Bu yöndeki ilk adım, uygun bir fiyata birinci sınıf bir orta sınıf akıllı telefon deneyimi sunan OnePlus Nord oldu. Şirket daha sonra Avrupa ve Kuzey Amerika için OnePlus N10 ve OnePlus N100’den oluşan bütçe dostu Nord N serisini tanıttı. Çinli OEM’in yakın zamanda OnePlus Nord N serisini yenilemesini beklemiyor olsak da, yeni bir sızıntı bize nihai OnePlus Nord N10 halefi olma olasılığının ne olacağına dair erken bir fikir verdi.

Seri bilgi sızıntısı Steve ‘OnLeaks’ Hemmerstoffer, “Nord N10’un halefi olarak birkaç ay içinde pazarlanacağını” düşündüğü yaklaşmakta olan OnePlus cihazının ilk görüntüsünü düşürdü. Cihazın kod adı “Ebba” olduğu bildiriliyor ve dahili donanımı hakkında çok fazla şey bilinmemekle birlikte, sızan render, cihazın genel tasarımını gösteriyor.

Teknik Özellikler

Arkadan başlayarak, tespit ettiğimiz ilk büyük değişiklik, dördüncü kamera sensörünün muhtemelen 2MP monokrom sensörün ihmal edilmesidir. Her durumda, dikdörtgen bir modülün içine dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumu, bizce cihaza çok daha temiz bir görünüm kazandırıyor. Dikkate değer bir diğer değişiklik, parmak izi tarayıcının arkadan sağ çerçeveye taşınmasıdır. Cihaz 162.9 x 74.7 x 8.4mm (arka kamera çıkıntısı ile 10.3mm) boyutlarında ve parlak plastik bir arka yüze ve metal bir çerçeveye sahip olduğu söyleniyor.

OnePlus
OnePlus

Öne doğru hareket edersek, OnePlus ‘Ebba’nın OnePlus Nord N10 ile aynı 6.49 inçlik delikli ekrana sahip olduğu söylendi. Alt kısımda hoparlör ızgaraları, bir USB C Tipi bağlantı noktası, birincil mikrofon ve 3,5 mm ses girişi görüyoruz. Şimdilik bu iddia edilen OnePlus Nord N10 halefi hakkında bildiğimiz tek şey bu. Ancak, genellikle habersiz OnePlus telefonlarda olduğu gibi, bu sadece bir başlangıç ​​ve büyük olasılıkla yeni cihazın önümüzdeki haftalarda çeşitli sızıntılarda ortaya çıktığını göreceğiz.

Please write your comments

deneme bonusu