Instagram Notları Nasıl Kullanılır? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Instagram Notları Nasıl Kullanılır?

Instagram Notları Nasıl Kullanılır?

Instagram, fotoğraf ve video paylaşımına büyük önem veren tanınmış bir sosyal medya sitesidir. 2010’daki lansmanından bu yana, son teknoloji yeni özellikler ekleyerek popülaritesini artırdı. Instagram’da bir Hikaye oluşturabilir ve paylaşabilir, alışveriş yapabilir, Instagram Reels’i kullanabilir ve diğerlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca Instagram’da birden fazla fotoğraf paylaşabilirsiniz. Gönderileriniz, sizi haber akışlarında takip eden kişiler tarafından görülebilir. Takip ettiğiniz kişilerden de güncellemeler alırsınız. Bu yazımızda sizlere Instagram notları nasıl kullanacağınızı öğretmeye çalışacağız.

Meta’nın kullandığı ünlü sosyal medya sitesi, “Notlar” adlı yeni bir işlev ekledi. Platform, uygulama takipçilerinizle iletişim kurmanın yeni bir yöntemidir. Ama ne işe yararlar? Hala kafanız mı karıştı yoksa Instagram notları amacından tamamen habersiz misiniz? Notlar işlevi şu anda Hindistan’daki Instagram kullanıcılarına sunuluyor. Aşağıda, Instagram’da not paylaşma adımlarından bahsettik.

Instagram Notları
Instagram Notları

Instagram Notları Nasıl Paylaşılır?

  1. Sohbet sayfasını açmak için sola kaydırın veya sağ üst köşedeki sohbet simgesine dokunun.
  2. Not başlığı, Arama sekmesinin altında görünür. Bir tane oluşturmak için Notunuz seçeneğine tıklayın.
  3. 60 karakter içinde bir not yazın.
  4. Sağ üst köşedeki paylaş düğmesine dokunun. Instagram’da, “geri takip ettiğiniz takipçiler” veya yalnızca “yakın arkadaşlar” ile bir not paylaşabilirsiniz.


from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/TA6wfN3
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu