Samsung, Telefonlarındaki Parmak İzi Sensörünün Daha Güçlü Olacağını Söyledi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung, Telefonlarındaki Parmak İzi Sensörünün Daha Güçlü Olacağını Söyledi

Samsung, Telefonlarındaki Parmak İzi Sensörünün Daha Güçlü Olacağını Söyledi

Samsung’un 2025 yılında parmak izi ile oturum açmayı 2,5 milyar kat daha güvenli hale getirecek bir teknoloji üzerinde çalıştığı bildirilmekte. SamMobile göre yeni teknoloji, her defasında parmak izini okuyabilen küçük bir tarayıcı kullanmak yerine, tam OLED ekranı aynı anda birden fazla parmak izini tarayabilmesini sağlayacağını bildiriyor.

Samsung, Telefonlarındaki Parmak İzi Sensörünün Güçlü Olacağını Söyledi
Samsung, Telefonlarındaki Parmak İzi Sensörünün Güçlü Olacağını Söyledi

Teknoloji devi bu yılın başlarında, yeni nesil ekranlar ‘OLED 2.0’ için Hepsi Bir Arada parmak izi algılama çözümü geliştireceğini duyurmuştu. Gelecekte Galaxy cihazlarını kullanan kullanıcıların parmak izini ekranda doğru yere yerleştirme konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacağını açıkladı. Tüm ekran, OLED 2.0 ve gelecekteki Hepsi Bir Arada parmak izi tarama çözümüyle bir parmak izi tarayıcı görevi görecek.

Rapora göre, Samsung’un büyük ihtimalle çoklu parmak izi taraması sunan ilk OEM (orijinal ekipman üreticisi) olacağını ve sektörde lider olacağı belirtiliyor. Bu arada, geçen hafta teknoloji devi DIY (kendin yap) meraklıları için yeni bir ‘Kendi Kendini Onarma Asistanı’ mobil uygulaması üzerinde çalıştığı açıklandı. Şirketin en yeni ticari marka başvuruları, şirketin Kendi Kendini Onarma programı planlarına ilişkin içgörü sağlıyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/AZDYqHc
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu