Meizu 20 Pro Canlı Görüntüsü Meizu 20’nin Kamera Özellikleriyle Birlikte Ortaya Çıktı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Meizu 20 Pro Canlı Görüntüsü Meizu 20’nin Kamera Özellikleriyle Birlikte Ortaya Çıktı

Meizu 20 Pro Canlı Görüntüsü Meizu 20’nin Kamera Özellikleriyle Birlikte Ortaya Çıktı

Meizu 20 ve Meizu 20 Pro olmak üzere iki modelden oluşacak Meizu 20 serisi akıllı telefonlar Meizu tarafından yakında piyasaya sürülecek. Lansman öncesinde marka, Meizu 20’nin kamera özelliklerini doğruladı. Ayrıca, Meizu Technology Başkanı Shen Ziyu, Meizu 20 Pro’nun canlı bir görüntüsünü yayınladı.

Meizu 20 Pro
Meizu 20 Pro

Meizu 20 Pro’nun canlı görüntüsü, arka tarafta dikey olarak düzenlenmiş dörtlü bir kamera kurulumunu gösteriyor ve kameralardan biri halka flaşa sahip. MEIZU logosu cihazın arkasında yer alıyor. Ön tarafta, ince ve eşit çerçeveli düz bir ekrana ve üst ortada delikli bir kameraya sahip olacak.

Meizu 20 Pro Fiyat
Meizu 20 Pro Fiyat

Bunun dışında Meizu 20’nin 1/1.56 inç sensör ve SMA optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel birincil kameraya sahip olduğu doğrulandı. Buna ek olarak cihazda DarkVision 2.0 aşırı gece sahnesi iyileştirme ve Meizu 18s’e kıyasla %33 daha yüksek odak hızına sahip tam piksel odaklama teknolojisi de bulunacak. Şimdiye kadar Meizu 20 ve 20 Pro’nun LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama ile eşleştirilmiş güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olacağı da söyleniyor. Önceki nesle göre %56 daha yüksek olan 36242mm²’lik bir alanı kaplayan bir ısı dağıtma sistemi kullanılarak soğutulacak. Her iki cihazın da 144Hz ekranlarla donatılacağı söyleniyor. Her iki cihazın 3C listesine göre, 80W hızlı şarj özelliğine sahip olabilecekleri görülüyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/8cHYWiB
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu