Android ve iOS için 5 Ücretsiz Yüzde Hesaplayıcı ve İzleyici Uygulaması - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Android ve iOS için 5 Ücretsiz Yüzde Hesaplayıcı ve İzleyici Uygulaması

Android ve iOS için 5 Ücretsiz Yüzde Hesaplayıcı ve İzleyici Uygulaması

App ve Play Store’da tonlarca çevrimiçi ve çevrimdışı uygulama olduğuna şüphe yok. Bir öğrenci, öğretmen, mühendis veya ortalama bir insan olun, bir android ve iOS hesap makinesi telefonunuzda olması gereken önemli bir araçtır. İyi bir yüzde hesaplama uygulaması, yüzde hesaplamanızı kolaylaştırır ve ayrıca hataları önlemenize yardımcı olur. Yüzdeyi nasıl hesaplayacağınızı merak ediyorsanız, endişelenmeyin. Bu yazıda, yüzdeleri belirlemek için kullanabileceğiniz android ve iOS uygulamaları hakkında bilgi edineceksiniz.

 

Yüzde Hesaplama için Ücretsiz Uygulamalar ve iOS:

Yüzdeyi hesaplamanız için en iyi Android & iOS uygulamalarını aşağıda listeledik.

RealCalc Hesaplayıcı:

RealCal, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bilimsel bir android yüzde hesaplama. Bu yüzde büyüme hesaplayıcısını ilk kullandığınızda, bağımsız bir hesap makinesi gibi göründüğünü fark edeceksiniz. Bu hesap makinesi yalnızca yüzdeleri hesaplamakla kalmaz, aynı zamanda cebirsel, RPN işlemi, birim dönüştürme ve diğer birçok hesaplamayı gerçekleştirmek için programlanmıştır. Bu akıllı telefon hesap makinesinin en iyi yanı, sonuçları hafızasında tutmasıdır. Böylece, yüzde hesaplamaları ile uğraştığınız her zaman kullanabilirsiniz.

Calculator-Online.net tarafından Yüzde Hesaplayıcı:

Bu, bir web tarayıcısı aracılığıyla android ve iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz, hesap makinesi-online.net tarafından hazırlanan web tabanlı bir çevrimiçi yüzde hesaplama. Çevrimiçi yüzde hesaplayıcı, yalnızca yüzdeyi belirlemek için değil, aynı zamanda yüzde değerleri için de harika çalışıyor. Denklemdeki yüzdeleri ve bilinmeyen yüzde değerlerini hesaplamak için temel formülleri kullanır. Ayrıca yüzdeleri verilen sayıya göre ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Yüzde hesaplama prosedürünün adım adım görüntülenmesi, bu aracın bir başka harika özelliğidir.

Quickey Hesaplayıcı:

Bu android yüzde hesaplayıcı, herhangi bir kişi tarafından kullanılabilen basit bir kullanıcı arayüzü ile birlikte gelir. Yüzde hesaplamaları için hızlı hesaplayıcı, hafıza tuşları, yüzde tuşları, cevap anahtarları vb. Özellikleri içerir. Play Store’daki her android telefon kullanıcısının ücretsiz olarak kullanabileceği en iyi yüzde bulma uygulamalarından biridir. Akıllı telefonunuzun hesap makinesinin eski temasından sıkılırsanız, temasını istediğiniz zaman değiştirmenize izin verdiği için bu yüzde hesap makinesini kullanın. Bu hesap makinesinin açık ve koyu olmak üzere iki temel teması vardır, ancak bunu ayarlardan da özelleştirebilirsiniz.

Mathway: En İyi Hepsi Bir Arada Hesap Makinesi Uygulaması:

Mathway yüzde hesap makinesi hepsi bir arada hesap makinesidir. Kullanıcının temel matematik, trigonometri, istatistik, yüzde işlemleri ve diğerlerini gerçekleştirmesine izin verdiği için. Bu yüzde büyüme hesaplayıcısını indirmek ücretsizdir ancak adım adım hesaplama özelliğini almak istiyorsanız, uygulamayı premium sürüme yükseltmeniz gerekir. Mathway hesap makinesi, tüm hesaplamalarınızı geçmişinde ilgili kategoride tutar. En iyi yanı, bu hesap makinesini iPad, iPhone ve Android’de kullanmak için ücretsiz olarak edinmenizdir. Ancak, telefonunuza yüklemek istemiyorsanız, yüzde büyüme hesaplayıcısını yapmak için web hesaplayıcısını kullanın.

Hesap Makinesi +:

Hesap Makinesi + biraz farklıdır yüzde hesaplama çünkü bir hesap makinesinde ihtiyacınız olan hemen hemen her şeyi sunar. Kullanıcı arayüzü basit ve kolaydır, böylece herkes kolaylıkla kullanabilir. iPhone ekranında o kadar harika görünüyor ki bu onu görsel olarak çekici bir hesap makinesi yapıyor. El yazısı, düzenleme ve daha pek çok özelliği destekler. Yüzde hesaplayıcı ile birlikte bilimsel kesir hesaplamasını da yapabilirsiniz. Gelişmiş özelliklerinin keyfini çıkarmak istiyorsanız, onu premium bir uygulamaya yükseltmeniz gerekir. Bu uygulama, Apple Watch’ta harika çalışıyor.

Çözüm:

Bu kılavuzda, en iyi yüzde hesaplayıcı ile ilgili bilgileri sağladık. Yüzde hesaplamalarını yapmak için yukarıda listelenen hesaplayıcılardan herhangi birini kullanabilirsiniz.

 



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/0YPI4jJ
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu