Huawei Band 9 Beş Farklı Renk Seçeneğiyle Resmiyet Kazandı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Huawei Band 9 Beş Farklı Renk Seçeneğiyle Resmiyet Kazandı

Huawei Band 9 Beş Farklı Renk Seçeneğiyle Resmiyet Kazandı

Huawei, popüler fitness takip cihazı serisinin en son yinelemesi olan Band 9’u resmi olarak piyasaya sürdü. Selefinin köklü tasarımı üzerine inşa edilen Huawei Band 9, kullanıcıların giyilebilir bir fitness cihazında güvenmeye başladığı temel özellikleri sunuyor. Şimdi ayrıntıları inceleyelim.

Huawei Band 9 Özellikleri

Huawei Band 9, yuvarlak bir ekran ve kullanışlı bir yan düğme ile selefinin pratik dikdörtgen form faktörünü koruyor. Ayrıca sadece 14 gram ağırlığında ve 8,9 mm inceliğinde oldukça hafif ve ince. Etkileşimler için 1,47 inç AMOLED ekrana sahip ve 5ATM’ye kadar su geçirmez. Huawei, Band 9 için beş renk seçeneği sunuyor.

Huawei Band 9 Özellikleri
Huawei Band 9 Özellikleri

Elektrik Mavisi, Açık Pembe, Limon Sarısı, Kum Beyazı ve Yıldız Siyahı renklerinde alabilirsiniz. Ayrıca Huawei, Band 9’un daha cilt dostu olan geliştirilmiş bir yumuşak floroelastomer kayışa sahip olduğunu, mavi sürüm için ise dokuma bir naylon kayış bulunduğunu söylüyor.

Sağlık ve zindelik meraklıları için Band 9’da 100’den fazla spor modu mevcuttur. Ayrıca, Huawei TruSleep 4.0 özelliği, kullanıcılara uyku aşamaları ve verimlilik hakkında ayrıntılı veriler sağlayarak kapsamlı uyku takibi vaat ediyor. Huawei, tipik kullanımda maksimum pil ömrünün 14 gün, maksimum kullanımda ise 9 gün olduğunu iddia ediyor. Takip cihazını şarj etmek, 45 dakikalık hızlı bir şarjın pili tamamen doldurması nedeniyle yeterince hızlıdır.

Cihaz bağlantı için Bluetooth 5.3 kullanıyor ve hem Android telefonlarla (Android 9.0 ve üstü) hem de iPhone’larla (iOS 11 ve üstü) uyumlu.  Tüm sağlık ölçümlerinizi ve istatistiklerinizi Huawei Health uygulamasında görüntüleyebilirsiniz.  Huawei, Band 9’un Malezya’da ön satışına başladı, ancak resmi fiyatlandırma detayı henüz açıklanmadı.  Şirketin yakında fiyatlandırma detaylarını açıklamasını bekleyebiliriz.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/r9MLoVI
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu