Lionel Messi Ücretsiz MLS Season Pass için Apple ile İşbirliği Yaptı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Lionel Messi Ücretsiz MLS Season Pass için Apple ile İşbirliği Yaptı

Lionel Messi Ücretsiz MLS Season Pass için Apple ile İşbirliği Yaptı

Lionel Messi tüm zamanların en büyük ve en başarılı sporcularından biri. Kupalar ve ikonik anlarla dolup taşan kariyeri, MLS gibi daha az öne çıkan liglerdekiler de dahil olmak üzere dünya çapındaki futbol taraftarlarına neşe getiriyor. Eğer siz de bir futbol tutkunuysanız ve Lionel Messi’ye hayranlık duyuyorsanız, belki de ücretsiz bir deneme süresi aracılığıyla onun parlaklığına ücretsiz olarak tanık olabilirsiniz. İşte ayrıntılar…

Lionel Messi Apple’ın MLS Season Pass’ini Bir Ay Ücretsiz Sunuyor

Bildiğiniz gibi Apple, MLS’in yayın haklarına sahip. Lionel Messi’nin ve diğer MLS takımlarının ligdeki maçlarını izlemek için normalde aylık 14,99 dolar ya da tüm sezon için 99 dolar ödemeniz gerekiyor. Ancak Messi’nin Instagram hesabındaki bağlantı üzerinden kampanya sayfasına ulaşır ve ilk kez kaydolursanız, bir aylık MLS sezon kartını ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Bir aylık ücretsiz deneme 5 Nisan’a kadar bu linkte mevcut olacak.

Lionel Messi Apple'ın MLS Season Pass'ini Bir Ay Ücretsiz Sunuyor
Lionel Messi Apple’ın MLS Season Pass’ini Bir Ay Ücretsiz Sunuyor

İlgileniyorsanız, MLS yayınlarının şu anda yalnızca İngilizce, İspanyolca ve Fransızca dillerinde mevcut olduğunu lütfen unutmayın. Bu dillerden herhangi birini konuşmuyorsanız bu durum sizi zorlayabilir. Ücretsiz abonelik sona erdikten sonra hizmete devam etmeyi tercih edenler için Apple TV+ aboneleri aylık 12,99 ABD doları veya sezon başına 79 ABD doları tutarında indirimli bir fiyattan yararlanıyor.

MLS dünya çapında kullanılabilir olsa da, fiyatlandırma yerel ekonomilere göre ayarlanmamıştır, bu nedenle bulunduğunuz yere ve döviz kurlarına bağlı olarak pahalı olabilir. Yine de La Liga, Ligue 1, Şampiyonlar Ligi, Dünya Kupası ve hatta Ballon D’Or’u kazanmış efsanevi oyuncuları görme şansınız var.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/MqvIh5G
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu