Oppo A60 Kamera, Pil Boyutu, Hızlı Şarj Detayları Ortaya Çıktı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Oppo A60 Kamera, Pil Boyutu, Hızlı Şarj Detayları Ortaya Çıktı

Oppo A60 Kamera, Pil Boyutu, Hızlı Şarj Detayları Ortaya Çıktı

Oppo A60, markanın bir sonraki A serisi telefonu olabilir. CPH2631 model numarasını taşıyan cihaz Tayland’ın NBTC, Endonezya’nın SDPPI ve TKDN ve BAE’nin TDRA gibi farklı sertifika platformlarından onay aldı. Ayrıca TUV Rheinland ve Camera FV-5’in veri tabanlarında da ortaya çıktı.

Oppo A60’ın İlk Detayları Ortaya Çıktı

Oppo A60 Tayland, Endonezya ve BAE’deki sertifikaları (MySmartPrice aracılığıyla) yalnızca adını ve model numarasını doğrulamaktadır. Cihazın TUV sertifikası, 45W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pil barındırabileceğini gösteriyor.

Oppo A60'ın İlk Detayları Ortaya Çıktı
Oppo A60’ın İlk Detayları Ortaya Çıktı

Camera FV-5 listesi, 50 megapiksel birincil kamera ve 8 megapiksel ön kamera ile gelebileceğini ortaya koyuyor. Her iki kamera da EIS stabilizasyonunu destekliyor gibi görünüyor. Cihazın diğer detayları ise gizemini koruyor.

Cihazın takma adı, 2023 yılında piyasaya çıkan Oppo A59’un yerini alacağını gösteriyor. Hatırlamak gerekirse, cihaz FHD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı sunan 6,56 inç LCD panele sahipti. 13 megapiksel çift kamera sistemi ve 8 megapiksel ön kamera ile geldi. Android 13 ve ColorOS 13.1 ile önceden yüklenmiş olarak geldi.

A59, Dimensity 6020 yonga setine, 4 GB RAM’e, 128 GB depolama alanına ve 33W hızlı şarj özelliğine sahip 5.000mAh bataryaya sahip. Güvenlik için yana bakan bir parmak izi okuyucusuna sahiptir. Cihaz, çift 5G SIM desteği, microSD kart yuvası, çift stereo hoparlör, 3,5 mm ses jakı, yana bakan parmak izi tarayıcı ve IP54 dereceli kasa gibi diğer özelliklerle birlikte geldi.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/YGgrfUu
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu