Xbox Series X Konsoluna ait Olduğu Bildirilen Görüntüler İnternete Düştü - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xbox Series X Konsoluna ait Olduğu Bildirilen Görüntüler İnternete Düştü

Xbox Series X Konsoluna ait Olduğu Bildirilen Görüntüler İnternete Düştü

Microsoft’un Xbox Series X konsolunun daha az güçlü Xbox Series S’e benzer şekilde disk sürücüsü olmayan yeni bir versiyonu üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bir site, yaklaşmakta olan bu Xbox Series X konsol ünitelerinden biri olduğunu söylediği görüntüleri yayınladı.

Xbox Series X Konsoluna ait Yeni Görüntüler Ortay Çıktı

Exputer tarafından yayınlanan görüntüler, adı açıklanmayan bir kaynaktan e-posta yoluyla elde edildiğini söylüyor. Konsolun beyaz bir renge sahip olması ve disk sürücüsüne dair bir kanıt bulunmaması dışında, bu cihazın tasarımı standart bir Xbox Series X konsoluyla aynı görünüyor.

Xbox Series X Konsoluna ait Yeni Görüntüler Ortay Çıktı
Xbox Series X Konsoluna ait Yeni Görüntüler Ortay Çıktı

Aynı site Şubat ayında bu söylenti Xbox Series X konsolları hakkında bir makale yayınladı. Bu haberde, konsolun mevcut Xbox Series X’e kıyasla yükseltilmiş bir soğutucu ve Nexus kartına sahip olacağı, ancak disk sürücüsünün olmaması dışında başka bir donanım değişikliği olmayacağı iddia edilmişti.

Haberde Microsoft’un bu yeni Xbox Series X modelini 2024 yılının Haziran ya da Temmuz aylarında piyasaya sürebileceği belirtiliyor. Microsoft’un Haziran 2023’te Xbox Game Showcase sırasında 1 TB SSD’li siyah bir Xbox Series S konsolu duyurduğunu hatırlayabilirsiniz. Yeni bir Xbox Series X konsolunun Haziran ayındaki 2024 Xbox Game Showcase’de tanıtılması için zamanlama kesinlikle doğru olacaktır.

Exputer ayrıca bu konsolun satışa sunulduğunda mevcut Xbox Series X modelinden 50 ila 100 dolar arasında daha düşük fiyatlı olabileceğini iddia ediyor. Microsoft’un disk sürücüsü olmayan bir Xbox Series X konsolu planları hakkında henüz bir şey doğrulamadığını unutmayın. Ayrıca, Microsoft’un Surface Mini tablet gibi donanım ürünlerini planlanan lansmanlarından hemen önce iptal etme geçmişi olduğunu da unutmayın.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/tRbnhlm
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu