Epic Games Store Eylül 2024’ün İlk Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Epic Games Store Eylül 2024’ün İlk Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Epic Games Store Eylül 2024’ün İlk Ücretsiz Oyunlarını Açıkladı

Epic Games, Eylül 2024’ten itibaren kullanıma sunacağı ücretsiz oyunların ilk turunu açıkladı. Bugün itibariyle Fallout Classic Collection ve Wild Card Football, Ağustos ayını kapatıp Eylül ayına girmek için Epic Launcher’daki son ücretsiz oyunlar oldu. Bu oyunların bir haftalık kullanılabilirlik süreleri sona erdiğinde, Epic Games Store bir sonraki aşamada neleri satışa sunacağını artık biliyoruz.

Epic Games Store’da Bu Hafta ve Gelecek Hafta Ücretsiz Neler var?

  • Fallout Classic Koleksiyonu (29 Ağustos – 5 Eylül)
  • Wild Card Futbolu (29 Ağustos – 5 Eylül)
  • Football Manager 2024 (5 Eylül – 12 Eylül)
  • Sniper Ghost Warrior Contracts (5 Eylül – 12 Eylül)

Hem Football Manager 2024 hem de Sniper Ghost Warrior Contracts, 5 Eylül’de Epic Games Store ücretsiz olarak satışa sunulacak. Özellikle Football Manager 2024, EGS kullanıcıları için oldukça büyük bir fırsat çünkü oyun genellikle 60 dolara mal oluyor ve henüz bir yaşından küçük. Buna karşılık, Sniper Ghost Warrior Contracts 30 dolara satılıyor ve oynayanlar tarafından çok olumlu karşılandı. Her iki oyun da 12 Eylül’ün ilk saatlerine kadar tam bir hafta boyunca erişilebilir olacak.

Epic Games Store'da Bu Hafta ve Gelecek Hafta Ücretsiz Neler var?
Epic Games Store’da Bu Hafta ve Gelecek Hafta Ücretsiz Neler var?

Tüm hesaplara göre bu, Epic Games Store’da Eylül ayına başlamak için oldukça güçlü bir ücretsiz oyun rotasyonu. Yaklaşık 90$’lık tasarruflar çok sık gerçekleşmediği gibi, Epic’in her hafta iki oyun dağıtacağının da garantisi yok. Bu nedenle, bu EGS’de harika bir Eylül ayı olabilecek sağlam bir başlangıç.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/yKd70AP
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu