Hyundai Üretim N Vision 74 EV’nin Geleceğinin İpuçlarını Verdi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Hyundai Üretim N Vision 74 EV’nin Geleceğinin İpuçlarını Verdi

Hyundai Üretim N Vision 74 EV’nin Geleceğinin İpuçlarını Verdi

Hyundai, 2022 yazında, otomobil üreticisinin onlarca yıllık geçmişine dayanan yeni bir konsept otomobil duyurdu: N Vision 74. Diğer marka ve modellerin yanı sıra N Vision 74, Hyundai’nin sevilen Pony Coupe’sinin stilistik bir torunu olarak görülebilir. Ancak bu tarih, bu yeni modelin tek bileşeni değildi; N Vision 74, Hyundai’nin giderek artan sayıda göz alıcı EV tasarımının bir parçası olarak elektrikli bir araç olarak da tasarlandı.

Hyundai’nin Elektrikli N Vision 74 Modeli Yakın Zamanda Üretime Girecek

Her konsept otomobilin bir üretim versiyonu olmaz, ancak Hyundai’nin burada yaptığı şey kesinlikle bu gibi görünüyor. Hyundai geçtiğimiz günlerde 2024 CEO Yatırımcı Günü kapsamında 2030 yılına kadar üreteceği elektrikli araçlara ilişkin planlarını paylaştı. Bu sunumdaki bir slaytta, otomobil üreticisinin 2030 yılına kadar Hyundai, Casper ve Genesis markaları altında 21 EV modelini piyasaya sürme planları listelenmiştir. “Yüksek performanslı EV” başlığı altında iki model listelenmiştir: Genesis Magma ve Hyundai N Vision 74.

Hyundai'nin Elektrikli N Vision 74 Modeli Yakın Zamanda Üretime Girecek
Hyundai’nin Elektrikli N Vision 74 Modeli Yakın Zamanda Üretime Girecek

Lawler, slaytta yer alması dışında sunumda N Vision 74’ten doğrudan bahsedilmediğini belirtiyor. Etkinlikte EV ile ilgili yapılan tek duyuru bu değildi. Hyundai ayrıca ABD’de üretilecek olan üç sıralı bir SUV olan Ioniq 9’un ayrıntılarını da paylaştı.

Hyundai, N Vision 74’ü ilk kez ortaya çıkardığında, otomobil üreticisi temel felsefesine geniş bir bakış attı. Hyundai Tasarım Merkezi Başkanı SangYup Lee 2022 yılında “N Vision 74 ile Hyundai’nin mirası elektrifikasyon çağının zorluklarıyla buluşuyor” dedi. “Yüksek performans duyarlılığı, geçmişe saygı duyan ve ikonik bir duyarlılık sunan bir gelecek vizyonu içeren Hyundai tasarımında bir kilometre taşıdır ve eğer yolda nasıl görüneceğini merak ettiyseniz, çok uzun süre merak etmenize gerek kalmayacak.”



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/t0nsvFg
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu