Sea of Thieves’in PlayStation 5’te şimdiden bir milyondan fazla kopya sattığı bildirildi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Sea of Thieves’in PlayStation 5’te şimdiden bir milyondan fazla kopya sattığı bildirildi

Sea of Thieves’in PlayStation 5’te şimdiden bir milyondan fazla kopya sattığı bildirildi

Sea of Thieves, Microsoft’un birinci parti stüdyolarından PlayStation platformlarına geleceği duyurulan ilk oyun dalgası içinde yer aldı. Rare tarafından geliştirilen korsan macera oyunu Grounded, Hi-Fi Rush ve Pentiment gibi Xbox’a özel diğer oyunlarla birlikte rakip konsol platformuna geldi. Microsoft bu portlar için herhangi bir resmi satış rakamı açıklamamış olsa da, Sea of Thieves PlayStation’da çoktan bir hit olmuş gibi görünüyor.

Xbox’ın Sea Of Thieves’inin PS5’te Bir Milyondan Fazla Kopya Sattığı Bildirildi

Kaynaklara göre, oyun PlayStation’da bir milyon kopya satışını çoktan geçti. Oyun PlayStation 5’e 30 Nisan 2024 tarihinde 39,99 $ fiyat etiketiyle geldi.

Xbox'ın Sea Of Thieves'inin PS5'te Bir Milyondan Fazla Kopya Sattığı Bildirildi
Xbox’ın Sea Of Thieves’inin PS5’te Bir Milyondan Fazla Kopya Sattığı Bildirildi

Oyunun aylar önce piyasaya sürülmesinden bu yana ABD ve AB’de Sony’nin PlayStation indirme listelerinin zirvesinde yer aldığı düşünüldüğünde, etkileyici satış sayısı inandırıcıdır. Microsoft’un bu porttan ne kadar kazanabileceğine gelince, doğrudan satışların yanı sıra, canlı hizmet girişinin daha fazla kozmetik öğe kazanmak için bir oyun içi mağazaya ve premium savaş geçiş seçeneklerine sahip olduğunu unutmayın.

Sea of Thieves ilk olarak 2018’de Xbox One ve Windows’ta (Microsoft Store) piyasaya sürüldü ve 2020’de bir Steam sürümü onu takip etti. Daha fazla yükseltme içeren Xbox Series X yerel sürümü ise Mart 2024’te çıktı. Rare daha önce yalnızca bu platformlarda, lansmandan bu yana 40 milyon oyuncunun Sea of Thieves’e yelken açtığını duyurmuştu. Ancak bu sayıya Xbox ve PC Game Pass oyuncularının da dahil olduğunu unutmayın.

Oyunun canlı hizmet programı da istikrarlı bir şekilde yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Temmuz ayında gelen en son ücretsiz içerik olan Sezon 13, yeni zindanlar ve daha fazlasının yanı sıra oyuncuların talep edip kullanabileceği çok sayıda topa sahip ateş püskürten bir gemi getirdi.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/tnMVfqQ
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu