Sins of a Solar Empire II Steam’de büyük ilgi görüyor; ilk düzeltme 15 harita daha ekliyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Sins of a Solar Empire II Steam’de büyük ilgi görüyor; ilk düzeltme 15 harita daha ekliyor

Sins of a Solar Empire II Steam’de büyük ilgi görüyor; ilk düzeltme 15 harita daha ekliyor

Bu haftanın başlarında, beğenilen uzay tabanlı 4X RTS oyununun devamı olan Sins of a Solar Empire II, Epic Games Store’da Erken Erişim başlığı olarak sunulduktan sonra Steam’deki çıkışını yaptı. Geliştirici Ironclad Games ve yayıncı Stardock’un Sins II oyunu aynı zamanda bir sürü yeni içerik, özellik ve iyileştirmeyle birlikte geldi.

Oyun, Steam ABD’deki hizmetinde kısa sürede bir numaralı satış noktasına ulaştı. Bu yazı yazıldığı sırada ABD’deki satışlarda iki numarada yer alan oyun şu anda Steam’de dünya çapında en çok satan altıncı oyun konumunda.

Cuma günü geç saatlerde Ironclad ve Stardock, Sins of a Solar Empire II Steam’de yayınlanmasından bu yana ortaya çıkan birkaç sorunu ve bazı yeni haritaları düzeltmek için ilk düzeltmeyi yayınladı. İşte içerdikleri:

Yeni İçerik:

  • 15 yeni harita eklendi

Düzeltmeler:

  • Ayrılmış win32 adlarıyla oyun kaydetmeye çalışırken oluşan çökme düzeltildi
  • Oyun kaydetme çökmesi düzeltildi
  • Uzak masaüstü üzerinden fare hareketi için düzeltme eklendi
  • “Galaksiye Genel Bakış” eğitiminin belirli klavyelerle tamamlanamaması düzeltildi.
  • Güncellenmiş oyun kredileri
Sins of a Solar Empire II Steam'de büyük ilgi görüyor
Sins of a Solar Empire II Steam’de büyük ilgi görüyor

Oyunun şu anda 29 Ağustos’a kadar yüzde 20 indirimle satıldığını unutmayın. Sins of a Solar Empire II temel sürümüne bu tarihe kadar sadece 39,99$’a sahip olabilirsiniz. Ayrıca oyunun dijital müziklerini ve ilk Content Pass’ini içeren Premium Edition’ı da yine 29 Ağustos’a kadar yüzde 20 indirimle 79,99 $’a alabilirsiniz.

Premium Sürümü sipariş edenler, önümüzdeki haftalar ve aylar boyunca oyun için bir dizi DLC paketi almayı bekleyebilirler. Bu güncellemeler arasında yeni bir tek oyunculu senaryo, ekstra bir senaryo paketi, oyunun oynanabilir gruplarının her biri için yeni gemi birimleri ve son olarak, DLC paketlerinden biri olarak yeni ve şu ana kadar açıklanmamış dördüncü bir oynanabilir grup da olacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/QEjzlug
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu