Terminator: Survivors oyununun vizyon tarihi 2025’e ertelendi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Terminator: Survivors oyununun vizyon tarihi 2025’e ertelendi

Terminator: Survivors oyununun vizyon tarihi 2025’e ertelendi

Terminatör film serisi bu yıl 40. yıldönümünü kutluyor. Plan, seriye dayanan yeni bir oyun olan Terminator: Survivors piyasaya sürmekti. 24 Ekim 2024’te bu kutlamanın bir parçası olarak erken erişimde yayınlamaktı. Ancak bugün oyunun geliştiricisi ve yayıncısı Nacon, oyunun çıkış tarihinin ertelendiğini açıkladı.

Terminator: Survivors 2025’e Ertelendi

Oyunun Steam sayfasındaki bir gönderide Nacon şunları belirtti: Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, heyecanınızdan gerçekten etkilendik ve duyurularımıza verdiğiniz yanıtlar karşısında hayrete düştük ve hayranların Terminator: Survivors ne kadar hevesle beklediğini biliyoruz.

Terminator: Survivors 2025'e Ertelendi
Terminator: Survivors 2025’e Ertelendi

Vizyonumuzu gerçekleştirmek ve beklentilerinize uygun bir oyun sunabilmek için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bu nedenle, lansmanı 2025 yılına erteleyeceğiz.

Bunun birçokları için bir hayal kırıklığı olacağını biliyoruz, ancak bu evrenin, hayranlarının ve topluluğumuzun hakkını vermek istiyoruz. Uzun vadede bunun doğru bir karar olduğuna inanıyoruz.

Oyun ilk olarak Temmuz 2022’de tanıtılmıştı, ancak Nacon ilk olarak Şubat ayında oyunla ilgili bazı somut bilgileri resmi başlığıyla birlikte açıkladı. Terminator: Survivors henüz resmi bir oynanış görmedik.

Oyun, Skynet yapay zekasının insanlığı yok etmek için Dünya’daki tüm nükleer füzeleri fırlatmaya karar verdiği meşhur “Kıyamet Günü “nden dört yıl sonra geçiyor. Oyunda oyuncular bu kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmaya çalışan insan karakterleri kontrol ediyor. Tabii ki Terminatör cyborglar işinizi kolaylaştırmayacak.

Oyunun ayrıca Kıyamet Günü’nde neler olduğu hakkında daha fazla bilgi edinmenizi sağlaması bekleniyor ve Nacon oyuncuların “insanlığın kaderini değiştirmeye çalışmasına” izin vereceğini ima ediyor. Zaman yolculuğu söz konusu olabilir mi? Öyle umalım.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/zfWVFZn
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu