WhatsApp durum güncellemeleri için Instagram benzeri tepki butonu getirebilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

WhatsApp durum güncellemeleri için Instagram benzeri tepki butonu getirebilir

WhatsApp durum güncellemeleri için Instagram benzeri tepki butonu getirebilir

Android için yeni bir WhatsApp güncellemesi, durum güncellemelerine tepki vermek için bir seçenek daha ekleyerek sınırlı sayıda beta test kullanıcısına sunuluyor. Bu yeni güncelleme, kullanıcıların durum güncellemeleri için takdirlerini bir kalp emojisi ile ifade etmelerine olanak tanıyor.

WhatsApp Durum Güncellemeleri için Instagram Benzeri Hikaye Tepkilerine Sahip Olacak

Bu özellik WhatsApp Android beta güncellemesi v2.24.17.2’de mevcut. Önceden, kullanıcılar birisinin durum güncellemesine yalnızca ona bir mesaj göndererek yanıt verebiliyordu. Ancak, küçük bir beta test grubu ve yakında daha fazla kullanıcı, durum güncellemelerine kalp emojisi göndererek tepki verebilecek gibi görünüyor.

Bu yeni özellik, kullanıcıların birinin durum güncellemeleri bir emoji ile tepki verebildiği Instagram’a benziyor. Bu, bir yanıt ya da yorum yazma ihtiyacını ortadan kaldırarak tepki göndermeyi daha hızlı hale getiriyor. En son Android beta güncellemesiyle, birisi durumunuza bir emoji ile tepki verdiğinde, birisinin durumunuzu beğendiğini belirten bir bildirim alacaksınız.

Durumunuzu kimlerin görüntülediğiyle birlikte beğenilerin listesini de görebileceksiniz. Dahası, kullanıcılar bu tür bildirimler üzerinde tam kontrole sahip olacak ve bu tür mesajları almak istemiyorsanız, Ayarlar’dan devre dışı bırakabilirsiniz.

Tüm beğeniler WhatsApp’ın uçtan uca şifrelemesiyle korunuyor, yani yalnızca durum güncellemesini yayınlayan kişi durumlarına kimin tepki verdiğini görüntüleyebilecek. Daha önce de belirtildiği gibi, bu özellik şu anda beta olarak test ediliyor. Yalnızca WhatsApp için Google Play Beta programına kayıtlı sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabilir.

WhatsApp Durum Güncellemeleri için Instagram Benzeri Hikaye Tepkilerine Sahip Olacak
WhatsApp Durum Güncellemeleri için Instagram Benzeri Hikaye Tepkilerine Sahip Olacak

Kısa bir süre önce WhatsApp, Android için özel sohbet temaları üzerinde çalışırken görüldü ve kullanıcıların tüm konuşmalar için sohbet temasını kişiselleştirmesine ve özelleştirmesine olanak tanıdı. Buna ek olarak, mesajlaşma platformu GIPHY çıkartma kütüphanesini ve yerleşik çıkartma oluşturucusunu WhatsApp’a getiren çıkartmalarla ilgili bir güncelleme üzerinde çalışıyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/36yIeUE
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu