Predator: Hunting Grounds 1 Ekim’de Xbox Series X|S ve PS5’te piyasaya sürülecek - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Predator: Hunting Grounds 1 Ekim’de Xbox Series X|S ve PS5’te piyasaya sürülecek

Predator: Hunting Grounds 1 Ekim’de Xbox Series X|S ve PS5’te piyasaya sürülecek

Mart ayında oyun geliştiricisi ve yayıncısı Illfonic, film tabanlı çok oyunculu nişancı oyunu Predator’un haklarını Sony’den geri aldığını duyurdu: Hunting Grounds’un haklarını Sony’den geri aldığını duyurdu. Oyun daha önce PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülmüştü. Illfonic bu hafta bir e-posta göndererek Predator: Hunting Grounds güncellenmiş versiyonunun Sony’nin PS5 konsolu ile Microsoft Xbox Series X ve S konsolları için 1 Ekim’de dijital olarak piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Predator: Hunting Grounds PS5 ve Xbox Series için 1 Ekim’de Piyasaya Çıkıyor

Bu konsollar için yeni sürümde Vivox ve Wwise ile birlikte Unreal Engine 4.27 kullanımı da dahil olmak üzere bazı grafik güncellemeleri de olacak. Oyunun kendisi asimetrik bir nişancı oyunudur, çünkü derin bir ormanda düşman Alien’ı bulmaya ve öldürmeye çalışan insan askerlerinden oluşan bir ekipten biri olarak oynayabilirsiniz. Ayrıca Predator olarak oynamayı seçebilir, çeşitli silahları ve gizlenme yeteneği gibi öğeleriyle insan ekibini hedef alabilirsiniz.

Predator: Hunting Grounds PS5 ve Xbox Series için 1 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor
Predator: Hunting Grounds PS5 ve Xbox Series için 1 Ekim’de Piyasaya Çıkıyor

Önümüzdeki hafta piyasaya çıktığında, PS5 ve Xbox Series X|S sahipleri için üç sürüm mevcut olacak. Her üç sürüm de ilk kez 2022 yapımı Prey filminde görülen yeni bir Predator varyantı olan Feral Predator’u içerecek:

  • Standard Edition $19.99 – Bonuslu temel oyunu içerir – Crossbolt Gun, Combistick ve Shield ile donatılmış korkulan Feral Predator.
  • Jungle Edition $34.99 – Hayranlara yukarıdakileri ve hayranların en sevdiği Predator’ları sunacak: Şehir Avcısı (’97), Samuray, Valkyrie ve Viking, hepsi özel silahlarla donatılmış.
  • Yautja Edition $69.99 – Bu sürüm ana oyunun, Feral Predator’ın ve neredeyse tüm DLC Predator’ların kilidini açacak – Bionic Predator, City Hunter (’97), Cleopatra, Emissary, Exiled, Samurai, Valkyrie, Viking, Wolf, Hunting Party (Captured, Falconer ve Mr. Black Predators,) Hunting Party 2 (Amazon ve Pirate Predators), Hunting Party 3 (Celtic, Chopper ve Scar Predators) hepsi özel silahlarla donatılmış.

Dijital versiyonlar için Predator: Hunting Grounds ön siparişler bugün başlayacak. Ayrıca, PS5 versiyonu 12 Kasım’da belirli perakendecilerde fiziksel sürüm olarak satılacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/Z0kyMXD
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu