Samsung uygun fiyatlı Galaxy Watch FE akıllı saatinin LTE versiyonunu tanıttı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung uygun fiyatlı Galaxy Watch FE akıllı saatinin LTE versiyonunu tanıttı

Samsung uygun fiyatlı Galaxy Watch FE akıllı saatinin LTE versiyonunu tanıttı

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca yaşanan sızıntı ve söylenti fırtınasının ardından Samsung nihayet uygun fiyatlı amiral gemisi Galaxy S24 FE’yi tanıttı. Samsung’un uygun fiyatlı Galaxy Watch FE’ye bir LTE seçeneği eklemesiyle şimdi de başka bir FE ürünü dikkatleri üzerine çekiyor.

Samsung, Haziran ayında Galaxy Watch FE’nin Wi-Fi varyantını piyasaya sürmüştü. Galaxy Watch FE, şirketin Galaxy Watch4’üne aşağı yukarı benzer bir görünüm ve hisse sahip. Galaxy Watch FE, gelişmiş BioActive Sensör, gelişmiş uyku özellikleri, atriyal fibrilasyon (Afib) tespitini düşündüren anormal kalp ritimleri ve hatta Düzensiz Kalp Ritmi Bildirimini (IHRN) tespit etme yeteneği dahil olmak üzere bir dizi sağlık özelliği ile birlikte geliyor.

Şimdi, Galaxy Watch FE’nin yeni LTE modeli, LTE ağlarını kullanma yeteneği dışında Haziran ayında piyasaya sürülen modelle aynı. Yani, hücresel planınız bunu sunuyorsa 4G ağlarına erişebileceksiniz. Bu, uygun fiyatlı yeni bir WearOS akıllı saat arayanlar için harika bir seçenek olabilir ve telefonunuz olmadan evinizden dışarı çıktığınızda size yardımcı olabilir.

Galaxy Watch FE Özellikleri
Galaxy Watch FE Özellikleri

Galaxy Watch FE Özellikleri

Yeni Galaxy Watch FE LTE modeli, yakınında eşleştirilmiş bir cihaza ihtiyaç duymadan mesajlaşma ve aramaları gerçekleştirebiliyor. Geri kalan özellikler aynı kalıyor, yani aynı 40 mm boyutunda ve AOD (Always On Display) destekli AMOLED 1.02 inç ekran var.

Telefonun içinde, Exynos W290 işlemci tarafından desteklenen 1.5GB RAM ve 16GB yerleşik depolama alanı var. Galaxy Watch FE ayrıca 5ATM suya dayanıklıdır. Orijinal modelle aynı olan üç renk seçeneği mevcut: siyah, gümüş ve pembe altın.

Samsung, Galaxy Watch FE LTE modelinin ön siparişlerini alıyor ve fiyatı 249,99 dolar, yani Wi-Fi modelinden 50 dolar daha fazla. Saat 3 Ekim’de resmi olarak satışa sunulacak.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/ACNYyrj
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu