The Crew 2 ve The Crew Motorfest gelecekte çevrimdışı modlara sahip olacak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

The Crew 2 ve The Crew Motorfest gelecekte çevrimdışı modlara sahip olacak

The Crew 2 ve The Crew Motorfest gelecekte çevrimdışı modlara sahip olacak

Aralık 2023’te Ubisoft, The Crew açık dünya yarış serisinin ilk oyununu dijital mağazalardan kaldırmaya karar verdi ve Mart 2024’te oyunun çevrimiçi sunucularını kapattı. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu karar, bazıları 2014 yılında piyasaya sürüldüğünden beri ilk oyunu oynayan pek çok oyuncu için popüler bir seçim değildi.

Ubisoft, The Crew 2 ve The Crew Motorfest’in Çevrimdışı Modlara Sahip Olacağını Doğruladı

Bugün, serinin son oyunu The Crew için yapılan haber güncellemesinin bir parçası olarak: Motorfest’in geliştiricisi Ubisoft Ivory, hem 2018’de piyasaya sürülen The Crew 2 hem de Eylül 2023’te piyasaya sürülecek olan The Crew: Motorfest’in gelecekte bir noktada çevrimdışı mod desteği ile güncelleneceğini duyurdu. Belirli bir tarih de dahil olmak üzere bu güncellemelerle ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı. Ancak bu, her iki oyunun çevrimiçi sunucuları kapatıldığında ve kapatıldığında oyuncuları mutlu etmeye yardımcı olacaktır.

Ubisoft, The Crew 2 ve The Crew Motorfest'in Çevrimdışı Modlara Sahip Olacağını Doğruladı
Ubisoft, The Crew 2 ve The Crew Motorfest’in Çevrimdışı Modlara Sahip Olacağını Doğruladı

Ubisoft ayrıca The Crew 2 24 Eylül’e kadar Steam ve diğer platformlarda sadece 1 dolara satışa sunulduğunu duyurdu. The Crew: Motorfest de 23 Eylül’e kadar 20,99 dolara, yani yüzde 70 indirimli. The Crew: Motorfest de ikinci yılında bazı büyük güncellemelere hazırlanıyor. Ubisoft bugün, oyuna Maui adası konumunu ekleyecek büyük genişlemenin 6 Kasım’da ücretsiz olarak resmen başlayacağını açıkladı. Yeni Maui adası oyunu yüzde 50 oranında genişletecek. Ubisoft şunları ekledi:

Ubisoft Ivory Tower’daki geliştirme ekibi, Hana’ya giden yol, sık bambu ormanları, muhteşem şelaleler, Kaihalulu plajının parlayan kırmızı kumları, ikonik Haleakalā Ulusal Parkı ve kendiniz keşfedeceğiniz daha birçok yer gibi gerçek hayattaki özellikleri onurlandırarak Maui’yi yeniden yaratmalarını kendi farklı adası olarak tasarladı.

The Crew Motorfest Gold ve Ultimate sürümlerinin satın alınmasıyla birlikte oyuna dahil olan Year 2 Pass, oyuncuların “adanın dört bir yanındaki yarış rakiplerini avlamalarına, zekalarıyla alt etmelerine ve onlardan daha iyi sürüş yapmalarına” olanak tanıyan yeni Chase Squad modunu ekleyecek. Ayrıca oyun için toplam 20 yeni araç içerecek.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/fobhwxr
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu