Xbox Ücretsiz Oyun Günleri bu hafta sonu Game Pass üyelerine Dying Light, NBA 2K25 ve daha fazlasını sunuyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Xbox Ücretsiz Oyun Günleri bu hafta sonu Game Pass üyelerine Dying Light, NBA 2K25 ve daha fazlasını sunuyor

Xbox Ücretsiz Oyun Günleri bu hafta sonu Game Pass üyelerine Dying Light, NBA 2K25 ve daha fazlasını sunuyor

Microsoft’un Xbox Ücretsiz Oyun Günleri promosyonu, hafta sonu boyunca deneyebileceğiniz bir başka oyun seçkisiyle geri döndü. Dying Light, ExoCross ve NBA 2K25 bu kez mevcut olan oyunlar. Her zamanki gibi, Xbox Game Pass Core, Standard ve Ultimate katmanlarındaki üyeler bu promosyonlu oyunlara katılabilecekler.

Free Play Days Bu Hafta Sonu Üç Ücretsiz Xbox Oyunu Sunuyor

Son üçlüden Dying Light, zombi istilasına uğramış bir şehirde geçen bir açık dünya aksiyon RPG deneyimi sunuyor. Techland tarafından yaratılan oyun, zombi tehdidinden kaçmak veya onunla savaşmak için çok sayıda yol sunuyor; ekstrem parkur, yakın dövüş (çok çeşitli üretilebilir silahlarla) ve ateşli silahlar mevcut. Kampanyayı arkadaşlarıyla birlikte oynamak isteyenler için dört oyunculu bir kooperatif bile destekleniyor.

Ardından, NBA 2K25 sporseverler için basketbol deneyimini sunmaya geliyor. Sadece birkaç ay önce piyasaya sürülen bu 2K oyunu güncellenmiş bir kariyer modu, oyuncuların otantik hareketleri için geliştirilmiş bir “dribbble motoru”, sokak basketbolu seçenekleri, elden geçirilmiş şutlar ve önceki versiyonlara göre daha fazla animasyon gerçekçiliği sunuyor.

Free Play Days Bu Hafta Sonu Üç Ücretsiz Xbox Oyunu Sunuyor
Free Play Days Bu Hafta Sonu Üç Ücretsiz Xbox Oyunu Sunuyor

Gruptaki son oyun ExoCross. Bu, tamamen simüle edilmiş şasi ve süspansiyon bileşenleri ve hatta yumuşak gövdeli bir lastik modeli ile gelecekte geçen bir off-road yarış oyunudur. Burada, “bu dünyanın dışında” pistler gerçek bir gerçekliktir. “Off-road arazisi, güçlü açık tekerlekli araçlar, slipstream destekli güçlendirmeler ve benzersiz yol tutuşu” içeren oyun, galaksideki en iyi off-road yarışçısı olmakla övünüyor.

Aşağıda her üç oyunun da Microsoft Store sayfalarına bağlantılar yer almaktadır ve her biri şu anda indirimler içermektedir:

  • Dying Light – $2,99 (Xbox One, Xbox Series X|S)
  • ExoCross – $27,99 (Xbox One, Xbox Series X|S)
  • NBA 2K25 – $48,99 (Xbox One, Xbox Series X|S)

Bu hafta sonunun Ücretsiz Oyun Günleri promosyonları 19 Ekim Pazar günü sona erecek. Bundan sonra, Xbox hafta sonu tekliflerinin bir sonraki turunun 24 Ekim’de yayınlanmasını bekleyin.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/sdh6baW
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu