Acıların Ardından Gelen Gökkuşağı Bebekler Nasıl Karşılanıyor? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Acıların Ardından Gelen Gökkuşağı Bebekler Nasıl Karşılanıyor?

Acıların Ardından Gelen Gökkuşağı Bebekler Nasıl Karşılanıyor?

Merhaba Teknoloji Haberler-Teknoloji Rehberi, bugün sizlere gökkuşağı bebek kavramı üzerine bazı bilgiler vereceğiz.

Gökkuşağı bebek nedir?

Düşük doğumlardan sonra gelen mucize bebeklerdir.

Gökkuşağı bebeğe sahip olmak kolay mı?

Tamamen şansa kalmış bir durum.

Gökkuşağı bebeklere sahip olan ailelerin tutumları nedir?

Kimileri sevemiyor ancak kimileri daha fazla değer veriyor.

Gökkuşağı bebekler, düşük doğumların ve bebek kayıplarının ardından gelerek aileler için adeta bir umut kaynağı oluyor. Bu bebekler fırtına sonrası gelen gökkuşaklarına benzetiliyor. Karanlık ve zor dönemden sonra gelen bu bebekler aileler tarafından çok farklı sevilip değer görülüyor.

gokkusagi-bebek
Gökkuşağı Bebek Nasıl Olur?

Gebelik ve bebek kaybı yaşayan aileler psikolojik bunalımlara girebiliyor. Zor ve ciddi olan bu dönemlerin en iyi şekilde atlatılabilmesi için bir psikolog desteği çok önemlidir.

İlginizi Çekebilir: Doğal Makyajın 5 Temel Kuralı

 

Gökkuşağı Bebekler Ailelerin Umut Kaynağı

Gökkuşağı bebeğe sahip olan bireyler hayata da farklı açılardan bakarak her durumda minnet hissine sahip oluyor. Gökkuşağı bebek ailelere farklı bir kutsanmışlık hissi veriyor. Bazı aileler gökkuşağı bebek doğduktan sonra suçluluk duygusuyla bebeği sevmeye korkabilir. Bebeği sevmek kaybedilen bebeğe karşı bir ihanetmiş gibi gelir. Bu tarz ailelerin kesinlikle psikolojik bir desteğe ihtiyacı vardır. Hatta bu aileler çocuk doğduktan sonra ona bir şey olur endişesiyle mutluluklarını bile yaşayamayabilirler. Aşırı stres kaynaklı bu durumlar sağlık problemlerini de beraberinde getirir.

gokkusagi-bebekler
Gökkuşağı Bebekler Çok Değerli

Bebek sağlığı kadar anne sağlığının da önemli olduğunu unutmamak gerekir. Bu bebeklerin kutlanılması gereken çok değerli bebekler olduğunu da unutmamak gerekir. Bebekler hayatınızın bir parçasıdır ve ne şekilde olursa olsun sevilmeyi hak eden harika varlıklardır. Kayıplarınız sizi hayata küstürmesin. Gökkuşağı bebek kavramı sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılanmaktadır.

Please write your comments

deneme bonusu