Vivo, X50 Lite Muhteşem Modeli ile Türkiye Pazarına Giriş Yaptı ! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Vivo, X50 Lite Muhteşem Modeli ile Türkiye Pazarına Giriş Yaptı !

Vivo, X50 Lite Muhteşem Modeli ile Türkiye Pazarına Giriş Yaptı !

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ekibi. Bugün sizlere Vivo, X50 Lite Modeli ile Türkiye Pazarına Giriş Yaptığı model hakkında bilgi vermeye çalıştık. 

Çinin bilinen gelişmiş şirketlerinden olan Vivo geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez tanıtmış olan X50 lite modelini resmen Türkiye pazarına giriş yaptı. Cihazın en önemli özelliklerinin arasında hi-fi yonga seti ve 48 MP çözünürlükteki kamerası oldukça dikkat çekmekte. 

Çinli şirket Vivo ürünün tanıtımını online olarak yapan Vivo X50 modelinin tanıtımını resmen Türkiye pazarında satışa sundu. Tanıtımda konuşan Vivo Asya ve Avrupa’nın köprü görevini yapan Türkiye de satış yapmak için heyecan ile beklediklerini belirttiler.

Ayrıca Türkiye’ye bağlılıklarını ifade eden Vivo Türkiye ceo Andrew Liu Bizlerin Türkiye’ye gelişimiz şans eseri değildir. Her Avrupalı müşterinin bireysel ihtiyaçlarını anlamak amacıyla Avrupa genelinde 9 bin kişiyle görüşmeler gerçekleştirdik.

Dünya genelinde 350 milyondan fazla kullanıcının günlük yaşamının bir parçası olmamızın en önemli nedenlerinden biri olan “doğru şeyleri doğru şekilde yapmak” felsefemizin devamı” ifadelerini kullandı.

Vivo,-X50 Lite-Modeli-ile-Türkiye-Pazarına-Giriş-Yaptı!
Vivo,-X50 Lite-Modeli-ile-Türkiye-Pazarına-Giriş-Yaptı!

 

İlginizi Çekebilir: En İyi Akıllı Telefon Hangisi? En İyi Telefon Tavsiyesi 2020 

Yıl Sonlarına Kadar Amiral Gemisi Bir Ürün Daha Getireceğiz. 

Türkiye’ye önemli teknolojiler sunan X50 Lite ürünü ile giriş yapan Vivo Türkiye Müdürü Selin Dayıoğlu ise şunu belirtti “ Vivo Türkiye olarak şu  dünya markalarının beklemekte olduğu dönemde Türkiye pazarına girişimiz, ülkenin büyümesine olan inancımızdan kaynaklanıyor. 

Ağustos ayında Türkiye pazarına orta düzeyde bir telefonun ardından yıl sonuna kadar biri amiral gemisi olmak üzere farklı düzeyde telefon modeli sunacağız” açıklamalarında bulundu. 

Teknik Özellikler 

Vivo firmasının çıkarmış olduğu X50 orta düzeydeki üyesi olan X50 Lite modelinde özellikle 48 MP kamerası ve süper gece moduna sahip 4 farklı kamerası oldukça ilgi görmekte.

Modelin 6.38 inçlik AMOLED Halo FullView ekranı ve arka kapakta yer alan mükemmel elmas tasarımı 8 / 128 GB hafızası ve Qualcomm Snapdragon Octa-core işlemcisi ile güçlü özelliklere sahiptir. Pil ömrü yüksek kalitede olan bu batarya 4500 mAh gücüne sahiptir. 

Peki Bu Konu Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Yorumlar Kısmına Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.

Please write your comments

deneme bonusu