Şarjı bitmeyen telefon: Samsung Galaxy M51 tanıtıldı - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Şarjı bitmeyen telefon: Samsung Galaxy M51 tanıtıldı

Şarjı bitmeyen telefon: Samsung Galaxy M51 tanıtıldı

Galaxy M ailesine giriş yapan son modellerden biri olan Samsung Galaxy M51’in geleceği artık kesinleşti. Şarjı neredeyse hiç bitmeyen bu telefon, 7.000 mAh pil kapasitesine sahip. Teknoloji Rehberi – Teknoloji Haberleri ailesi olarak bu yazıda sizlere Samsung Galaxy M51 hakkında bilgi vereceğiz.

Samsung Galaxy M51 özellikleri

Şarjı bitmeyen telefon: Samsung Galaxy M51 tanıtıldı
samsung galaxy m51

Daha önce yaptığımız haberlerin birinde, Galaxy M51’in Geekbench testinde görüldüğünü sizlere bildirmiştik. Uzun zamandır piyasaya çıkması beklenen model, Samsung Almanya’da satışa çıktı. Tasarımı Samsung’un diğer akıllı telefonlarına bir hayli benzeyen Galaxy M51, 7.000 mAh kapasiteli piliyle adeta günlerce çalışabiliyor. Ayrıca 25W hızlı şarj ile birlikte pili 2 saatte full şarj etmek mümkün.

Modelin ekranı 6,7 inç Full HD+ Super AMOLED özelliklerinde geliyor. Ekranın önünde damla çentiğin içine 32 megapiksel selfie kamerası yerleştirilirken, arkasındaysa dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. Arka tarafta bulunan kameralar 64 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel portre kamera, 5 megapiksel makro kamera olarak sıralanıyor.

Telefon gücünü Snapdragon 730 veya Snapdragon 730G işlemciden alacak. Ayrıca telefon 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Samsung Galaxy M51, USB-C şarj girişi ve 3.5 mm jak girişine de sahip olması bekleniyor.

Samsung Galaxy M51 fiyatı

Şarjı bitmeyen telefon: Samsung Galaxy M51 tanıtıldı
samsung galaxy m51

Samsung Galaxy M51, resmi Samsung Almanya internet mağazasında 360 euro fiyat etiketiyle satılıyor. Ülkemize gelmesi de muhtemel olan telefonun nasıl bir fiyat ile karşımıza çıkacağını henüz kestiremiyoruz. Ancak baz fiyatından hesaplarsak, 3.141,17 TL’den daha yüksek bir fiyat ile ülkemize gelmesi muhtemel.

Please write your comments

deneme bonusu