ABD ve Rusya Uçağının Tehlikeli Karşılaşması - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

ABD ve Rusya Uçağının Tehlikeli Karşılaşması

ABD ve Rusya Uçağının Tehlikeli Karşılaşması

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ailesi, bugün ABD ve Rusya uçağının tehlikeli karşılaşması herkesi korkuttu. Konunun detaylarını bizler de sizlere aydınlatmaya çalıştık. İki ülke arasında bir gerilim mi var? Ya da bundan sonraki süreçte iki ülke arasında bir gerilim olacak mı?

ABD uçağı olan B-52H ile Rusya uçağı Su-27, çok yakın bir geçiş yaptı. ABD’den gelen görüntüler ise olayın ciddiyetinin fazla olduğunu gösteriyor. ABD ordusu bu görüntüleri tehlikeli buldu.

50 Metre Mesafeden Manevra Yaptı!

Abd-rusya-ucagi-karsilasmasi
ABD ve Rusya Uçağının Tehlikeli Karşılaşması

ABD’ye ait olan bombardıman uçağı B-52H Karadeniz üzerinde uçuş yaparken Rusya’ya ait bir savaş uçağıyla karşılaşarak geçişi engellendi. ABD ordusu Rusya uçağının ne kadar yakın manevra yaptığını gösteren görüntüleri paylaştı. Su-27 Rus uçağı ABD bombardıman uçağına 30 metre mesafede bir manevra yaptı.

Tehlikeli ve Profesyonellik Dışı Manevra

ABD ordusunun bu konu üzerine yaptığı açıklama da manevranın çok tehlikeli olduğu ve profesyonel olmadığı dile getirildi. Rusya’nın böyle bir amaçla neyi hedeflediği şuanda merak konusu. Yakın zamanda Rusya’nın bu görüntülere bir cevap vermesi bekleniyor.

 

Please write your comments

deneme bonusu