Maskeler Değişiyor! Yeni UVMask Solunan Havayı Filtreleyen Maske - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Maskeler Değişiyor! Yeni UVMask Solunan Havayı Filtreleyen Maske

Maskeler Değişiyor! Yeni UVMask Solunan Havayı Filtreleyen Maske

Merhaba Teknoloji Haberleri – Teknoloji Rehberi ekibi. Bugün sizlere Yeni UVMask Solunan Havayı Filtreleyen Maske hakkında bilgi vermeye çalıştık. 

Covid-19 ile hayatımıza hızla giren maskeler her gün kullanmak zorunda olduğumuz tasarımı konusunda birçok yenilik var. Bu salgınla mücadele etmemiz için uzmanlar tarafından her geçen gün yeni bir maske modeli çıkmaktadır. Yeni teknolojiye sahip UM Systems şirketinin ürettiği son teknoloji solunan havayı filtreleyen maske: UVMask ise bu konuda öne çıkan inovasyonlardan birisidir.

UVMask Nedir?

Geçtiğimiz birkaç ay içinde şeffaf maskeler, içlerinde minyatür hava temizleyicilerle tasarlanmış maskeler ve şimdi soluduğunuz havayı filtrelemek için UV ışığını aktif olarak kullanan ve size eşsiz bir hava veren UVMask tanıtıldı.

UV Maske, UM Systems şirketi tarafından üretilmiş piyasadaki en güçlü UV-C teknolojisine sahip devrim niteliğinde yeniden kullanılabilir, hava temizleme ve kirlilik önleme yüz maskesidir.

Maskeler Değişiyor! Yeni UVMask Solunan Havayı Filtreleyen Maske

UVMask: Filtreleme Hassasiyeti

Pasif hava filtresi ve dışarı atma ile donatılmış patent başvurusu Steril Burulma aktif saflaştırma özelliğiyle, bu havayı filtre olarak 8 saat gerçek zamanlı koruma sağlar. UV Maske, solunan havayı filtrelemek için UV ışığını aktif olarak kullanıyor ve hava filtrasyon verimliliği %99.99 olan bir maske deneyimi sunuyor.

UVMask, geleneksel N95’inizden farklı olarak, sadece mikroorganizmaları tuzağa düşürmekle kalmaz, aynı zamanda onları nötralize eder, koronavirüsün genetik materyallerini milisaniyeler içinde parçalar. r. % 99,99 oranında eşsiz bir temiz ve steril hava sağlayan UV Maskesi, solunum sisteminize giren partikül ve mikroorganizmalara karşı inanılmaz derecede etkili bir savunma hattı oluşturur. 

UVMask: Çift Filtreleme

Çift Filtreleme özelliğiyle beraber gelen UVMask, piyasadaki en temiz hava filtresi özelliğiyle dikkat çekiyor. Öndeki değiştirilebilir N95 filtresi; 0,3 mikrona kadar toz, kir ve kalıntı partiküllerinin %95’ini engelliyor.

Çift Filtreleme – UVMask, saflaştırmanın ötesinde havayı, tüm hava kirleticileri, toz, polen, tütün ve orman yangını dumanını engelleyen yüksek verimli bir filtre aracılığıyla filtreler.

Maskenin Yapısı
Maskenin Yapısı

Maskenin yaratıcısı Boz Zou maskeyle ilgili: “Kullanıcılarımızın güvenliği göz önünde bulundurularak, UV Maske’nin FDA onaylı ve ISO 17025 tarafından tanınmış SGS Laboratuvarlarında geliştirdik, test ettik ve sertifikalandırdık.’’ şeklinde açıklamada bulundu.

UV Maske’nin yaygın olarak kullanılan diğer yüz maskelerine karşı nasıl farkı olduğunu kontrol edin.

UVMask ve Diğer Maskelerle Karşılaştırılması
UVMask ve Diğer Maskelerle Karşılaştırılması

UVMask Fiyatı

Piyasadaki en iyi UV-C teknolojisine sahip, UVMask fiyatı herkes tarafından merak konusu oldu. Ülkemizde şuan satışı bulunmuyor. Ancak Amerika’da şuan 109 USD Dolarından satışı yapılmakta.

UV Maske taşınabilir son teknolojiye sahip hava filtresi sayesinde bu yaşadığımız zorlu dönemde son derece etkili bir savunma mekanizması yaratıyor. UM Systems firmasının da  dediği gibi: ‘’Güvenli nefes alın, özgürce yaşayın.’’

 

Please write your comments

deneme bonusu