Rangers – Galatasaray Maçı Şifresiz Kanalda Yayınlanacak - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Rangers – Galatasaray Maçı Şifresiz Kanalda Yayınlanacak

Rangers – Galatasaray Maçı Şifresiz Kanalda Yayınlanacak

Merhaba Teknoloji Haberleri Tekno bilim adamı takipçileri,

Türkiye’nin en başarılı futbol kadrolarından Galatasaray, futbolun tepe noktalarından birisi olan UEFA Avrupa Ligi play-off cinslerindeki birinci müsabakasını 1 Ekim Perşembe günü İskoçya’nın Rangers grubuyla yapacak. Galatasaray’ın deplasmanda oynayacağı müsabaka hakkında bugün tüm Galatasaray taraftarlarını ve futbol severleri sevindiren bir haber geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray’ın Rangers grubu karşısında vereceği gayretin 1 Ekim günü canlı olarak şifresiz bir kanalda yayınlanacağını duyurdu. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, maçın teve2’den yayınlanacağını açıkladı.

Maç şifresiz kanaldan yayınlanacak:

Rangers - Galatasaray Maçı Şifresiz Kanalda Yayınlanacak

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, paylaşımında ‘Futbolseverlerin ağır talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın 1 Ekim’de Rangers ile oynayacağı müsabaka teve2’de yayınlanacak.‘ sözlerine yer verdi. Kasapoğlu, son olarak Galatasaray’a muvaffakiyetler diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı’nın Twitter üzerinde paylaştığı sevindirici haberinden Galatasaray Spor Kulübü, Twitter üzerinden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti. Bakanın paylaşımının altında pek çok futbolsever ve Galatasaray taraftarı teşekkürlerini iletti.

teve2 nasıl izlenir?

Rangers - Galatasaray Maçı Şifresiz Kanalda Yayınlanacak

Temsilcimiz Galatasaray’ın İskoçya’da Rangers karşısında vereceği çabayı teve2 üzerinden izlemek için sahip olduğunuz hizmete nazaran tuşlamanız gereken kanal numaraları ve frekanslar aşağıdaki formda:

  • D-Smart: 21. Kanal
  • Digitürk: 54. Kanal
  • Türksat Kablo TV: 32. Kanal
  • Tivibu: IPTV ve uyduda SD yayın 356. Kanal, uyduda HD yayın 62. Kanal
  • Turkcell TV+: 32. Kanal
  • Türksat 4A: 42 ⁰ DOĞU (SD) 12034 V (DİKEY) SYMBOL RATE 27500 FEC.5/6
  • Türksat 4A: 42 ⁰ DOĞU (HD) 12245 H (YATAY) SYMBOL RATE 27500 FEC.5/6 Modülasyon DVB S2-8PSk
Please write your comments

deneme bonusu