Honor 10X Lite sonunda tanıtıldı! - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Honor 10X Lite sonunda tanıtıldı!

Honor 10X Lite sonunda tanıtıldı!

Huawei‘nin alt markası olan Honor’un, uzun süredir beklenilen Honor 10X Lite modeli sonunda tanıtıldı. Oldukça heyecanlı geçen bu bekleyişin ardından cihazın ülkemizde de satılacak olması bizleri bir hayli mutlu etti. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere nihayet tanıtılan Honor 10X Lite özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi vereceğiz.

Honor 10X Lite özellikleri neler?

Honor 10X Lite sonunda tanıtıldı!
honor 10x lite

Honor 10X serisinin son modeli olan cihaz, sahip olduğu 5.000 mAh batarya ve 22,5W hızlı şarj ile orta segment üzerinde ağırlığını hissettiriyor. 6,67 inç IPS LCD Full HD+ çözünürlüğe sahip ekranla gelen Honor 10X Lite, 8 megapiksel değerindeki selfie kamerasıyla da oldukça yeterli. Ayrıca üzerinde 3,5 mm kulaklık jakı ile Type-C şarj noktası yer alıyor.

Arka tarafa baktığımız zaman 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera ile karşılaşıyoruz. Gücünü Kirin 710 işlemciden alan cihaz 4 GB RAM ve microSD kart aracılığıyla yükseltilebilen 128 GB dahili depolam alanıyla geliyor.

Honor 10X Lite fiyatı ne kadar?

Honor 10X Lite sonunda tanıtıldı!
honor 10x lite

Android 10 işletim sistemi ve Magic UI 3.1 arayüz ile gelen Honor 10X Lite, 213 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Orta segment için ideal bir fiyat diyebiliriz.

Please write your comments

deneme bonusu