iCloud çöktü mü? Hesaplara erişilemiyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

iCloud çöktü mü? Hesaplara erişilemiyor

iCloud çöktü mü? Hesaplara erişilemiyor

Geçtiğimiz yıllarda iCloud, hack skandalıyla gündeme gelmişti. Birçok ünlünün özel görüntüleri paylaşılmıştı. Bu da elbette ki güvenilirliği ile nam salan Apple’ın güvenirliğini sarsmıştı. Bugün de benzer şekilde Apple iCloud, Find My ve Mail Drop sistemlerine erişim sıkıntısı yaşandı. Tekno bilim adamı ailesi olarak bu yazıda sizlere iCloud çöktü mü? Konusuyla ilgili bilgi vereceğiz.

Apple iCloud çöktü mü?

iCloud çöktü mü? Hesaplara erişilemiyor
apple icloud

Apple cihazların yedekleme sistemi olan iCloud, birkaç yıl önce hacklenmişti. Hack işleminin ardından da ünlülerin özel görüntüleri paylaşılmıştı. Bununla birlikte de Apple, güvenlik sistemini iyileştirmeye aldı. Yine de insanlar fotoğraf yedekleme sistemini kullanmayı bıraktı.

Bugün benzer şekilde birçok kullanıcı iCloud hesaplarına erişme sıkıntısı çekiyor. Bu da elbette ki yeni bir hack skandalı olabileceği düşüncesine yol açtı. Ayrıca sadece iCloud değil, Find My ve Mail Drop sistemlerine de erişilemiyor.

2 saat geçmesine rağmen hala kullanıcıların iCloud hesaplarına erişme sıkıntısı çekmesi, pek iyi bir haber değil. Zira daha Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. O yüzden net bir şey söylemek güç.

Please write your comments

deneme bonusu