Turkcell Superbox Nedir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Turkcell Superbox Nedir

Turkcell Superbox Nedir

Herkese merhaba! Turkcell Superbox Nedir, konusuna değiniyor olacağız. İnternet hızı ve aynı zamanda internet kalitesi oldukça önemli husus olacaktır. Özellikle de evlerde olduğumuz bu zamanlarda, bunun ne kadar kıymetli olduğunu anlayabilirsiniz. Evden çalışırken ve aynı zamanda evden okula devam ederken, internet hızı ve kalitesi önemli olacaktır.

İnternetin bu kadar önemli olduğunu sadece bu sene değil, aslında bu seneye kadar olan tüm zamanlarda fark etmiş olmamız gerekiyor. Fakat pandemi, eve bağlılığı çok fazla arttırdığı için, bu sene çok daha önemli olmaya başlamıştır. Bu durumda sizlere Turkcell Superbox konusundan ve fiyatlarından söz edeceğiz.

Turkcell Superbox Nedir
Turkcell Superbox Nedir

Turkcell Superbox Nedir?

Bulunduğunuz bölgede internet konusunda zorluk yaşıyor olabilirsiniz ya da altyapınızın pek de iyi olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda Turkcell sizin yanınızda olacaktır. Turkcell Superbox’ın 4.5G bağlantısı sayesinde, her yerde artık internetiniz olabilecektir.

En büyük avantajlarından birisi ise, hiçbir kabloya ya da ekstra bağlantıya gerek olmaması olacaktır. Eğer bir priz var ise, her şey tamamdır. Superbox’ın içerisinde yer alan sim kart sayesinde, oldukça kolay bir şekilde artık internet hızınızı kavuşabilirsiniz. Bu da tamamen Turkcell Superbox nedir sorusunun cevabı niteliğinde olacaktır.

Turkcell Superbox Avantajları

İnternetin olmadığı bir yerde kolayca internete bağlanabileceğiniz Superbox teknolojisi sayesinde, sizlerde hem hızlı hem de kolay internete kavuşacaksınız. Bu internetin ise şu şekilde avantajlı bulunacaktır:

  • Herhangi bir altyapının olmasına gerek olmadan, anında 4.5G hızına kavuşabileceksiniz.
  • İnternetinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Yazlıkta, taşınırken ya da henüz internet bağlatmadığınız bir evde de kullanabilirsiniz.
  • Fiber altyapınızın olup olmaması önemli değil. Superbox ile de fiber kalitesini yakalayabileceksiniz.
  • Kurulumu basit ve anlaşılırdır.

Turkcell Superbox Fiyatları

Bu paketin fiyatı aldığınız GB’lara göre değişiklik gösterecektir. Bu bağlamda fiyat listesi şu şekildedir:

  • Superbox 50 GB 4.5G internet için; 139,9 TL’dir.
  • Superbox 100 GB 4.5G internet için; 159,9 TL’dir.
  • Superbox 200 GB 4.5G internet için; 269 TL’dir.
  • Superbox 500 GB 4.5G internet için; 399,90 TL’dir.

 

 

Please write your comments

deneme bonusu