Final Fantasy VIII Remastered artık Android ve iOS platformlarında kullanılabilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Final Fantasy VIII Remastered artık Android ve iOS platformlarında kullanılabilir

Final Fantasy VIII Remastered artık Android ve iOS platformlarında kullanılabilir

Merhaba tekno bilim adamı takipçileri; Square Enix, cep telefonunuzda yeniden yaşayabileceğiniz başka bir Final Fantasy oyununu daha düşürdü. Final Fantasy VIII Remastered, mobil platformda yerini aldı ve Google Play Store ve Apple App Store üzerinden edinilebilir. İlk olarak 1999’da piyasaya sürülen oyunun HD sürümü, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam dahil olmak üzere tüm büyük oyun platformları için 2019’da piyasaya sürüldü. Artık Android ve iOS için mevcut ve 4 Nisan’dan sonra 20.99 dolara çıkması beklenen 16.99 dolarlık bir promosyon fiyatıyla satılıyor.

Final Fantasy VIII Remastered
Final Fantasy VIII Remastered

Oyunun toplam boyutu 2,59 GB olduğundan, cihazınızda yeterli alan olduğundan emin olun. Google Play Store’daki uygulama listesine göre, Bulut kayıtları ve denetleyici destek seçeneklerinin gelecekteki bir güncellemede eklenmesi bekleniyor. Orijinal PC sürümünün eksiksiz bir portu olsa da, oyunun SSS bölümünde belirtildiği gibi birkaç aksaklıkla birlikte gelir;

  • Araba ve Bahçe gibi araçlara girip çıkmak, bazen karakterinizin araç ve arazi özellikleri arasında sıkışmasına neden olabilir veya aracı yerinde dondurabilir. Bu, aracınızı geçilemez araziye yakın bir yerde bıraktığınızda veya belirli komut dosyası içeren olaylar sırasında aracınıza girmeye veya çıkmaya çalıştığınızda daha sık meydana geliyor gibi görünüyor. Şu anda, bunun için tek düzeltme önceden kaydedilmiş bir oyunu yeniden yüklemektir, bu nedenle lütfen ilerlemenizi sık sık kaydettiğinizden emin olun.
  • Bazı yerlerde Hız Arttırma (x3) kullanılarak gezinmek zor olabilir. Bu tür durumlarda bu özelliği kapatmanızı tavsiye ederiz.

Ek olarak, Chocobo World oynanamaz, ancak 3 kat hız artışı, savaş yardımı ve savaş karşılaşmalarını açma veya kapatma yeteneği için bir seçenek elde edersiniz. Oyunu deneyin ve bize ne düşündüğünüzü söyleyin!

Please write your comments

deneme bonusu