Lenovo, ilk Android tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Lenovo, ilk Android tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Lenovo, ilk Android tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Lenovo, geçmişte, yerleşik bir projektörle birlikte gelen Yoga Tab 3 Pro gibi bazı ilginç tabletler yaptı. Şirketten yüksek kaliteli bir tablet görmedik, ancak Lenovo Dizüstü Bilgisayar Ürün Yöneticisi Lin Lin, yakında çıkacak bir Lenovo tablet için “Ayarlar” sayfasının ekran görüntüsünü paylaştığında bu durum değişebilir. Ekran görüntüsüne göre Qualcomm Snapdragon 870 işlemci, 8GB RAM, 128GB dahili depolama ile tamamlanıyor ve tablet Android 11 tabanlı ZUI 12.5 çalıştırıyor.

Lenovo
Lenovo

Bu özel tabletin yakın zamanda Geekbench’te görülen Lenovo YT-K606F olma ihtimali var. Bununla birlikte Geekbench listesi, tabletin Snapdragon 865, Snapdragon 865+ veya Snapdragon 870 olabilecek kod adı “Kona” olan bir yonga setinde çalıştığını gösteriyor.

YT-K606F model adıyla aynı tablet de kısa süre önce Google Play Console’un Sertifikalı Android cihazlar listesine girdi. Lenovo Yoga Tab 13 ROW (Dünyanın Geri Kalanı) olarak adlandırıldı. Bu özel liste, tabletin yonga setinin Snapdragon 855, Snapdragon 855+ veya söylentilere göre Snapdragon 860 olabilecek bir Qualcomm SDM855 olduğunu, yani uluslararası modelin daha eski bir platformda çalışacağı veya sadece bir hata olabileceği anlamına geliyor.

Lenovo Tab P11 Pro

Lenovo, geçtiğimiz yıl Tab P11 Pro’yu piyasaya sürdü. Üst düzey bir makine olmasa da, bazı makul orta sınıf özelliklerle birlikte gelir. Tablet, Qualcomm’un Snapdragon 730G yongasıyla destekleniyor ve 11,5 inç OLED ekran, HDR10 ve Dolby Vision desteğinin yanı sıra 2560 × 1600 çözünürlük sunuyor. Diğer özellikler arasında JBL tarafından ayarlanmış dört hoparlör sistemi, Dolby Atmos desteği, 6 GB RAM ve 256 GB’a kadar microSD kart kullanılarak genişletilebilen 128 GB dahili depolama yer alıyor. Tablet ayrıca, üretkenlik yönünü genişletmeye yardımcı olan kendi klavye kılıfıyla birlikte gelir. Lenovo Tab P11 Pro, Hindistan’da ₹ 44.999 ve ABD’de 499 dolara satılıyor. Tab P11 Pro’nun üzerine daha yüksek kaliteli bir tablet yerleştirilecek, bu nedenle fiyatlandırmanın bundan daha yüksek olmasını bekleyin.

Please write your comments

deneme bonusu