OnePlus, OPPO’nun Çin’deki ColorOS’unu çalıştırmak için sonraki telefonlarını değiştiriyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

OnePlus, OPPO’nun Çin’deki ColorOS’unu çalıştırmak için sonraki telefonlarını değiştiriyor

OnePlus, OPPO’nun Çin’deki ColorOS’unu çalıştırmak için sonraki telefonlarını değiştiriyor

Merhaba tekno bilim adamı okuyucuları; OnePlus, son yıllarda sadece teknoloji meraklılarına ve erken benimseyenlere hitap eden bir markadan dünya çapında çok daha yaygın kabul gören bir ticari varlık haline gelen büyük bir başarı gördü. Şirket şimdi şemsiyesi altında çok sayıda akıllı telefona sahip ve bu telefonlar HydrogenOS veya OxygenOS ile çalışıyor. OxygenOS çok canlı ve çalışır durumda olsa da, Çin’de satılan OnePlus akıllı telefonlar yakında OPPO’nun ColorOS geçiş yapabileceği için HydrogenOS çıkış yolunda görünüyor.

Bu iddia edilen açıklamaya göre, Çin’deki HydrogenOS için resmi web sitesi kapatılırken, OTA sunucusu 1 Nisan’da kapanacak. Bu, Çin bölgesindeki OnePlus cihazları için HydrogenOS’un sonunu etkili bir şekilde işaretleyecektir. Ayrıca, iddia edilen duyuru, Çin’deki OnePlus cihazlarının daha sonra OPPO’nun ColorOS’unu çalıştırmaya geçeceğini ve ayrıca Çin’deki OPPO Mağazasında satılacağını belirtiyor.

OPPO ColorOS
OPPO ColorOS

OPPO ColorOS

Çin’de resmi OnePlus forumlarında kullanıcılar iddia edilen duyuru haber almış ve benzeri aynı bulunabilir birkaç bunun sonucunda tartışmalar vardır. Görünüşe göre forum kullanıcıları, Çin’de satılan yaklaşan OnePlus 9 serisi cihazların HydrogenOS yerine kutudan çıkar çıkmaz ColorOS ile gönderileceğine inanıyor. İddia edilen duyuruya verilen tepki karışık: Bazı forum kullanıcıları ColorOS’un Çin’de daha iyi yerelleştirilmiş özelliklere sahip olması nedeniyle bu değişiklik fikrine bayılıyor; diğerleri HydrogenOS’un stok benzeri hissini tercih ettikleri için bundan hoşlanmazlar. Bazı forum kullanıcıları, HydrogenOS ve ColorOS UX görünümleri arasında geçiş yapma becerisinden bahsediyor, ancak bu tür iddiaların kendilerine herhangi bir madde içerip içermediğini tespit edemedik.

Please write your comments

deneme bonusu