Discord Kullanıcılarının Sesi Nasıl Kapatılır? - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Discord Kullanıcılarının Sesi Nasıl Kapatılır?

Discord Kullanıcılarının Sesi Nasıl Kapatılır?

Discord’da birinin sesini nasıl kapatacağınıza dair talimatlar aradığınıza göre, oldukça aktif ve meşgul bir Discord sunucusuyla veya belki sinir bozucu bir kişiyle karşı karşıyasınız demektir. Nedeni ne olursa olsun, önemli hiçbir şeyi kaçırmamak için Discord’un bildirimlerinizi filtrelemek ve önceliklendirmek için size pek çok seçenek sunduğunu bilin. Discord, insanlarla bağlantı kurmak için kullanılan popüler bir iletişim platformudur. Discord ile arkadaşlarınızla sohbet edebilir, sesli kanallarda tartışabilir ve en sevdiğiniz oyunları canlı yayınlayabilirsiniz. Bu makale, Discord kullanıcılarının sessize alınması hakkındadır.

Bazen insanlar sesli sohbet sırasında yüksek sesle yemek yemek veya istenmeyen sesler çıkarmak da dahil olmak üzere her türlü şeyi yaparlar. Bu noktada ses kanalındaki herkes sizin ve diğer herkes için gerçekten can sıkıcı bir hal alıyor. Böyle bir durumla baş etmenin en iyi yolu onu susturmaktır. Bir kişinin sesini kapattığınızda diğer kişinin size söylediklerini ses kanalı üzerinden duyamazsınız.

Akıllı Telefon ve Masaüstünde Discord’da Birini Nasıl Sessize Alırsınız?

Bir masaüstü web tarayıcısından Discord ses kanalındaki birinin sesini kapatma

  1. Bir Discord sunucusunda bir sese katılın.
  2. Sessize almak istediğiniz Discord kullanıcısına sağ tıklayın, ardından Sessize Al’a tıklayın (sessiz kutusunu işaretlemek için). Discord kullanıcısının sesi artık kapatılmıştır.
Discord Kullanıcı Ses Kapatma
Discord Kullanıcı Ses Kapatma

Discord mobil uygulamasından bir ses kanalındaki birinin sesi nasıl kapatılır

  1. Discord sunucusundaki bir ses kanalına katılın.
  2. Sessize almak istediğiniz Discord kullanıcısına dokunun ve basılı tutun.
  3. Anahtarı açmak için Sessiz’e dokunun.
  4. Discord kullanıcısını sessize alınmışken duyamazsınız ve discord kullanıcısına dokunup basılı tutana ve sessize alma kutusunun etkinleştirildiğini kontrol edene kadar ses kanalının altında kullanıcının sesini kapattığınızı belirten bir bildirim yoktur.


from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/YThbQlg
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu