Immortals of Aveum Ağustos ayına ertelendi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Immortals of Aveum Ağustos ayına ertelendi

Immortals of Aveum Ağustos ayına ertelendi

Immortals of Aveum ertelendi. Ascendant Studios’un “Call of Duty’nin büyülü hali” olarak tanımlanan ilk oyunu 22 Ağustos’ta PlayStation 5, Windows PC ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek.

Immortals of Aveum ertelendi
Immortals of Aveum ertelendi

Immortals of Aveum Çıkış Tarihi Ertelendi

Electronic Arts tarafından yayınlanan Immortals of Aveum’un 8 Haziran’da Summer Game Fest’te büyük bir tanıtımının yapıldığı ve ondan önce de 24 Mayıs’ta PlayStation Showcase’de bir fragmanının yayınlandığı göz önüne alındığında bu sürpriz bir erteleme oldu. Oyun aslında 20 Temmuz’da çıkacaktı. Ascendant’ın CEO’su ve kurucusu Bret Robbins Salı günü yayınladığı blog yazısında, bu ekstra sürenin “oyunu daha da geliştirmek, tüm platformları optimize etmeyi tamamlamak ve güçlü bir lansman yapmak için” kullanılacağını söyledi. Robbins, “Bu işi doğru yapmayı kendimize ve size borçluyuz” dedi.

Immortals of Aveum ilk olarak The Game Awards 2022’de duyuruldu ve Nisan ayında daha derinlemesine önizlemeler yapıldı. Oyunda oyuncular, elit bir askerin savaşta fiziksel silahları kullandığı gibi büyü kullanan güçlü bir savaş büyücüsünü canlandırıyor. Bu, yüksek teknoloji ile gizli gizemleri birleştiren bir dünyada geçen derin bir irfan çabasıdır. Savaş büyücüsü, varoluşsal bir çatışmada mızrağın ucudur ve benzer güçlere sahip askerlerden oluşan seçkin bir birliğe liderlik eder.

Ascendant, 2018 yılında Visceral Games, Dead Space ve daha sonra üç Call of Duty oyununun emektarı Robbins tarafından kuruldu. Stüdyo şu anda BioShock ve Borderlands’ten Telltale Games’in anlatı maceralarına kadar çeşitli serilerde görev yapan 100’den fazla geliştiriciye sahip.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/SX3ZN80
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu