Samsung Galaxy Z Fold 6’nın Galaxy Z Fold 5 ile aynı pil özelliklerine sahip olacağı iddia edildi - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy Z Fold 6’nın Galaxy Z Fold 5 ile aynı pil özelliklerine sahip olacağı iddia edildi

Samsung Galaxy Z Fold 6’nın Galaxy Z Fold 5 ile aynı pil özelliklerine sahip olacağı iddia edildi

Samsung bu yıl içinde ikinci Galaxy Unpacked 2024 etkinliğini düzenleyecek, bazı raporlar bunun bu yılın biraz daha erken bir döneminde, Temmuz ayında gerçekleşebileceğini öne sürüyor. İkinci Unpacked 2024 etkinliğinde Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 ilk kez görücüye çıkacak. Galaxy Z Fold 6 ile ilgili çeşitli ayrıntılar çevrimiçi olarak ortaya çıkıyor ve en son söylentiler Galaxy Z Fold 5 ile aynı pil özelliklerine ve şarj hızına işaret ediyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri

Galaxy Z Fold 6’nın sözde boyutlarını ortaya koyan ipucunun ardından, güvenilir tipster IceUniverse (X aracılığıyla) şimdi Galaxy Z Fold 6’nın 4.400 mAh pil kapasitesi ve Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Fold 4’e benzer 25W kablolu şarj desteği ile geleceğini açıkladı.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri
Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri

Ayrıca bir yoruma yanıt verdi ve Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 6 için bu pil özelliklerini değiştirme şansının çok düşük olduğunu doğruladı. Samsung Galaxy Z Fold 6 Temmuz ayında, Olimpiyat Oyunlarının başlamasından önce Paris’te piyasaya sürmesi bekleniyor. Ayrıca, bu yılın Galaxy Z Fold 6’sı da biraz ağırlık kaybediyor ve Galaxy Z Fold 5’ten 14 gram daha hafif olan 239 gram ağırlığında olduğu söyleniyor.

Dahası, raporlar Samsung’un bu yılın sonlarında Galaxy Z Fold 6’nın bütçe dostu bir versiyonunu da piyasaya sürebileceğini gösteriyor. Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold telefonları her zaman Samsung’un premium teklifleri olmuştur. Ancak OPPO, Vivo ve TECNO gibi Çinli şirketler sayesinde alıcılar piyasada halihazırda birden fazla cep dostu çevirmeli ve katlanabilir telefon seçeneğine sahip.

Bütçeye uygun Galaxy Z Fold 6’nın piyasaya sürülmesiyle Samsung, yeni yaratılan bu pazarı çok geç olmadan ele geçirmeyi hedefliyor olmalı. Cüzdan dostu Galaxy Z Fold 6, Temmuz ayında premium kardeşi Galaxy Z Fold 6 ile birlikte piyasaya sürülebilir, ancak şu anda bununla ilgili resmi bir bilgi yok.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/SMvIrQb
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu