Tüm Microsoft Xbox sahipleri 7 Temmuz’a kadar üç aylık ücretsiz Apple TV+ alabilir - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Tüm Microsoft Xbox sahipleri 7 Temmuz’a kadar üç aylık ücretsiz Apple TV+ alabilir

Tüm Microsoft Xbox sahipleri 7 Temmuz’a kadar üç aylık ücretsiz Apple TV+ alabilir

Microsoft ve Apple bazen büyük rakipler olsalar da, bazen Microsoft’un Office uygulamalarının sürümleri, Teams ve yakın zamanda Apple Vision Pro karma gerçeklik başlığı için OneNote gibi belirli projelerde işbirliği yapabiliyorlar.

Microsoft Xbox Sahipleri Üç Aylık Ücretsiz Apple TV+ Alabilecek

Bugün, Microsoft’un tüm Xbox konsolları sahiplerine Apple TV+ yayın hizmetinden üç ay ücretsiz yararlanma fırsatı sunmasıyla işler biraz değişti. Normalde bu hizmetin aylık ücreti 9.99 dolar, yani bu teklif yaklaşık 30 dolar değerinde. Microsoft, Apple TV+ teklifinin Xbox Wire sitesinde açıklandığını söylüyor: Tek yapmanız gereken 7 Temmuz 2024’ten önce Xbox’ınızda yeni veya nitelikli bir iade Apple TV+ aboneliğine kaydolmak ve 3 aylık Apple TV+’a ücretsiz sahip olmak. Koşul yok, gizli ücret yok, sadece sınırsız eğlence parmaklarınızın ucunda.

Microsoft Xbox Sahipleri Üç Aylık Ücretsiz Apple TV+ Alabilecek
Microsoft Xbox Sahipleri Üç Aylık Ücretsiz Apple TV+ Alabilecek

Blog gönderisine göre, Xbox konsolu sahiplerinin üç aylık ücretsiz Apple TV+ almak için Xbox Game Pass aboneliğine sahip olmaları gerekmeyecek gibi görünüyor. Üç aylık deneme süresi sona ermeden önce aboneliğinizi sonlandırmanız gerektiğini, aksi takdirde kredi veya banka kartınızdan ücret tahsil edileceğini unutmayın.

Apple TV+, tüm yayın servislerindeki en iyi dizi ve filmlerden bazılarını sunuyor. Bilimkurgu veya tür hayranıysanız, izleyebileceğiniz bir sürü harika dizi ve film var. Bunlar arasında For All Mankind, Invasion, Foundation, Silo, Severance, Monarch gibi diziler yer alıyor: Legacy of Monsters ve daha fazlası. Hizmetteki diğer harika programlar arasında Slow Horses, Ted Lasso, Masters of the Air, Mythic Quest, Hijack ve daha fazlası yer alıyor.

Apple TV Plus aynı zamanda tüm Major League Soccer maçlarını izlemenin tek yolu ve Major League Baseball hayranları için Friday Night Baseball’a da ev sahipliği yapıyor. Buna ek olarak, (henüz) reklam tabanlı planlara sahip olmayan birkaç büyük yayın hizmetinden biridir.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/auPlwHZ
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu