Samsung Galaxy S25 Ultra’nın başlangıçta beklenenden çok daha ince olacağı belirtiliyor - Güncel Bilim ve Teknoloji Haberleri | TEKNO BİLİM

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın başlangıçta beklenenden çok daha ince olacağı belirtiliyor

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın başlangıçta beklenenden çok daha ince olacağı belirtiliyor

Samsung Galaxy S25 serisinin önümüzdeki yıl, iddialara göre Ocak ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak Galaxy S25 serisi, özellikle de Galaxy S25 Ultra için oldukça sık sızıntılar geliyor. Şimdi yeni bir tanesi ortaya çıktı ve telefonun daha önce tahmin edilenden çok daha ince olacağını gösteriyor.

Galaxy S25 Ultra İlk İddia Edilenden Daha İnce OIlabilir

İddialara göre Samsung Galaxy S25 Ultra 162.8 x 77.6 x 8.2mm boyutlarında. Haziran ayında, Galaxy S25 Ultra’nın 8,4 mm inceliğinde olacağını iddia edilmişti, ancak son ölçümler 0,2 mm’lik bir fark olduğunu gösteriyor.

Galaxy S25 Ultra İlk İddia Edilenden Daha İnce OIlabilir
Galaxy S25 Ultra İlk İddia Edilenden Daha İnce OIlabilir

Her iki durumda da, bu ölçümlere göre Galaxy S25 Ultra, 8,1 mm kalınlığındaki Galaxy Note20 Ultra’dan bu yana en ince Ultra telefon olacak. Ölçümler doğru çıkarsa, Galaxy S25 Ultra şimdiye kadarki en ince Galaxy S serisi Ultra telefon olacak.

Boyutlar ayrıca Galaxy S25 Ultra’nın Galaxy S24 Ultra’dan biraz daha dar olacağını gösteriyor. Galaxy S25 Ultra’nın genişliği 77,6 mm olarak açıklanırken, Galaxy S24 Ultra 79 mm olarak ölçülüyor. Daha önce, raporlar Galaxy S25 Ultra’nın iPhone 16 Pro Max’in ekran boyutu, uzunluğu, genişliği, yüksekliği ve çerçevesiyle eşleşebileceğini öne sürüyordu. Galaxy S25 Ultra’nın en üst düzey kamera ve ekran yükseltmeleriyle gelebileceği ve Samsung’un muhtemelen yeni sensörler sunacağı söyleniyor.

Galaxy S25 Ultra, Galaxy S20 ve S21 Ultra’ya benzer şekilde 16GB RAM ile de gönderilebilir. Samsung ayrıca gelecek yılki Ultra telefonunun tasarımını da değiştirebilir ve potansiyel olarak daha yuvarlak köşelerle daha iyi bir el hissi sunabilir. Samsung’un Galaxy S25 Ultra’yı Galaxy S25 Note olarak piyasaya sürebileceğine dair söylentiler vardı. Ayrıca yalnızca Snapdragon işlemciyle birlikte gönderileceği de söyleniyor.



from Tekno Bilim Adamı https://ift.tt/eAsphfV
via TEKNOBİLİMADAMI
Please write your comments

deneme bonusu